سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 عنوان بیاید عکس 109 بازدید | 11 پست خوشگلا کارای جدیدموننههههارسال رایگان کلی مدل های دیگم داریم ❤️خواستید در خدمتم 1400/06/23 | 17:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98914 چ خوشمل وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 قیمتاتون رو میتونید تقریبا بگید عزیزم همه کارها ۸۹ با ارسال رایگان به تمام ایران مایل بودین بگید راه های ارتباطی رو بزارم خودمتنون
نفس14683 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 جنسشون چیه؟؟؟ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 جنسشون چیه؟؟؟ الیاف نخی خبلی نرم و لطیفن مناسب چهار فصل ۰۹۱۲۰۵۶۶۳۴۱https://instagram.com/baarbara.gallery?r=nametag مایل بودین در خدمتم
نفس14683 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 الیاف نخی خبلی نرم و لطیفن مناسب چهار فصل ۰۹۱۲۰۵۶۶۳۴۱ https://instagram.com/baarbara ... میشه همینجا از این طرح دارا ک عکش دختره بفرستین بهم؟؟؟ به جای شال روسری دارین ک طرحش عکس دختر باشه؟؟ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 میشه همینجا از این طرح دارا ک عکش دختره بفرستین بهم؟؟؟ به جای شال روسری دارین ک طرحش عکس دختر باشه؟؟ ... عزیزدلم من کلی کار دارم که چهره هستن نمیوتم براتون بزارم همرو چون نمیرسم شما چندین ساعت پیش پیام دادین و من الان جواب دادم اکر این راه های ارتباطی رو ندارین ایدی تلگرامتون رو خصوصی بزارید که ادمین ها راهنماییتون کنن ❤️
نفس14683 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 عزیزدلم من کلی کار دارم که چهره هستن نمیوتم براتون بزارم همرو چون نمیرسم شما چندین ساعت پیش پیام داد ... تلگرام ندارم عزیزم تو روبیکا پیج دارین؟؟؟ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 تلگرام ندارم عزیزم تو روبیکا پیج دارین؟؟؟ نه خوشگلم🥺خصوصی پیام بدین مدل هارو بفرستم چون من طراحی هام انحصاریع نمیتونم اینجوری بزارم متوجه میشید کهقصد خرید دارین خصوصی پیام بدین من ادمین بزارم جوابتونو بده ❤️❤️❤️
نفس14683 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 نه خوشگلم🥺 خصوصی پیام بدین مدل هارو بفرستم چون من طراحی هام انحصاریع نمیتونم اینجوری بزارم ... میخوام ببینم چه جوریه خوب باشه بخرم اگه خواستین درخواست دوستی دادم قبول کنید آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 میخوام ببینم چه جوریه خوب باشه بخرم اگه خواستین درخواست دوستی دادم قبول کنید قبول کردم عزبزم