2777
2789
عنوان

واکسن

150 بازدید | 12 پست

۳۶ سالمه میخوام آسترازینکا بزنم اما خیلیامیگن نزن .لخته خون میاره

سینوفارم هم که معتبر در خارج از کشور نیست

شما ها چی زدین؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
سینوفارم
12
52%
آسترازینکا
6
26%
برکت😐
5
21%
به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من استرازینکا زدم چون تو اغلب کشور ها قبولش دارن تاییده جهانی داره خودمم۲۰ سالمه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
من استرازینکا زدم چون تو اغلب کشور ها قبولش دارن تاییده جهانی داره خودمم۲۰ سالمه

عوارض و علائم بعد از واکسنت چی بود

من فردا قراره بزنم..از همه ی اقوام زنگ میزنن منو میترسونن

شانسه منه

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
عوارض و علائم بعد از واکسنت چی بود من فردا قراره بزنم..از همه ی اقوام زنگ میزنن منو میترسونن شانسه ...

امروز زدم چیزی م نیس فعلا

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

آسترازنکا و سینوفارم جفتشون تاییدیه سازمان بهداشت جهانی رو دارن.چون ایمنی سینو از آستر کمتره بعضی کشورا گیر میدن. 

آستر تو ۱۷۹ کشور داره تزریق میشه به مردم

سینوفارم هم تو ۷۵ کشور دنیا.

آسترا ایمنی۸۰تا ۹۰ درصد ایجاد میکنه.سینوفارم حدود ۷۰ درصد.عارضه ی لخته ی خون تو آستر خیلی خیلی نادره.تو تحقیقات ۵۰۰ میلیون نفری فقط ۱۵۰۰ نفر این عارضه رو داشتن که میشه دو هزارم درصد.اگه گیرت اومد حتما بزن.

البته میگن تو اپدیت جدیدش این عارضه رو برداشتن.

امارات متحده ی عربی هم شهروندانش رو با سینوفارم واکسینه کرده.

اما برکت فقط و فقط تو ایران تزریق میشه و هیچ کشوری اونو تایید نکرده . ایمنیش هم بر اساس گفته های سازمان نظام پزشکی ایران ۵۰ درصد به بالاست.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

2790
2778
2791
2779
2792