2777
2789
عنوان

نازايي

148 بازدید | 7 پست

كسي تجربه ي نازايي داشته؟ هم ضعيف بودن اسپرم هم يكمي تخمك

دكتر خوب نازايي ميشناسيد؟

من خودم نزديك ٢ سال بيمار يه مركز ناباروي بودم. ٣ مرتبه پانكچر كردم دو دفه بي نتيجه بود، دفعه ي آخر دو تا جنين تشكيل شد كه درست ماه قبل از انتقال ديدم طبيعي باردار شدم كه متاسفانه يك ماه قبل تو ١٨ هفتگي بخاطر باز شدن دهانه ي رحم سقط شد.. 

حالا فعلا كه نبايد اقدام كنم.. ميخواستم ببينم اگه تجربه اي داريد استفاده كنم

شما باید تحت نظر باشی.برو کلینیک سقط مکرر ابن سینا.ازت ازمایشات ایمنی انعقادی بگیرن.و تحت نظر باشی دوران بارداری

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

امیدی هست چون خدایی هست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال درمان باش من همسرم کم تحرکی اسپرم داشت رفتیم تحت نظر دکتر صدیقی گیلانی تهران همسرم تحت نظرش درمان شد و طبیعی باردار شدم دوتا کاشت جنین ناموفق هم داشتم اون دکتر مرکز رویان تهران هم کار میکنه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
دنبال درمان باش من همسرم کم تحرکی اسپرم داشت رفتیم تحت نظر دکتر صدیقی گیلانی تهران همسرم تحت نظرش در ...

ميخوام تا جايي كه ممكنه مراكز ناباروري و دنبال آي وي اف و ... نرم. يه دكتر خوب باشه و بتونه درمان كنه

چون طبيعي باردار شدم يكم اميدم بيشتر شد ولي خب..

ميخوام تا جايي كه ممكنه مراكز ناباروري و دنبال آي وي اف و ... نرم. يه دكتر خوب باشه و بتونه درمان كن ...

من ابن سینا رفتم کلی هزینه کردم من هیچ مشکلی نداشتم همسرم مکل داشت حتی یه قرص بهش ندادن و هی ای وی اف ناموفق داشتم  ولی دکتر مردان سه ماه به همسرم دارو داد بعدش گفت همسرتو ببر مرکز چکاب بشه و حتی اونجاهم گفتم که تو نیازی به ای وی اف نداری این حماقته و گفتن چکاب کنید و .... که فهمیدم خودم باردارم بخاطر همین میگم برو رویان اونجا بهت درمان میدن سریع نمیرن سمت ای وی اف 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من ابن سینا رفتم کلی هزینه کردم من هیچ مشکلی نداشتم همسرم مکل داشت حتی یه قرص بهش ندادن و هی ای وی ا ...

ممنون از راهنماييت

دكتر مردان كه گفتي مطب هم داره يا فقط رويان هست؟

ممنون از راهنماييت دكتر مردان كه گفتي مطب هم داره يا فقط رويان هست؟

مطب داره عزیزم ما اول رفتیم مطل خودش بعد سه ماه رفتیم رویان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز