بعضی روزا از فکرت در میام...اماگاه به گاه میای تو خاطرم...
بعضی روزا هم با وجود هزار تاکار لحظه ای فکرت رهام نمیکنه...
از دیشب دارم اشک می ریزم برای تویی که یک پل هم به دنیای من نمیزنی...
دلم برای صدات پشت تلفن تنگه حتی..وقتایی که میخندیدی...وقتایی که وسط خواب باهام حرف میزدی..وقتی که بیدارم میکردی بریم ازمایش بدیم...وقتی که ذوقتو از لباس عروسم که تو تماس تصویری دیده بودیش تو صدات داد میزدی...
من برای تموم لحظه هایی که بودی و نیستی لشک ریختم..تو کجایی؟!
یادته بهت گفته بودم من اگه دل بدم دل نمی کنم؟!
تو میدونستی من چقدر صفر کیلومترم و چقدر تو رو دوست دارم و بهم عشق دادی و همه جونم شدی و رفتی..
با تموم قلبم اشک می ریزم...
چند شبه هزار بار وسط خواب بیدار می شم...یاوسط خواب و بیدار از فکر تو گریه ام می گیره..دارم به این فکرمی کنم که واقعا کم آوردم...
+برای دلم مینویسم و اگه خاطری مکدر می شه عذر می خوام
+این وسط دارویی که دکتر بهم داده کمیاب شده و تو هیچ داروخانه ای پیدا نمیشه و بیشتر و بیشتر حالم بهم ریخته...حالا میفهمم اگه این داروها نبود من چقدر بدتر بودم..
+خدای من،کمکم کن..یه راه..به نشونهـ..بهم بگو چیکار کنم...تا کی بی قراریای من ادامه داره...
+وقتی به اینه نگاه می کنم،میبینم که اندامم بهم ریخته،دور چشمام چروکای جدید زده،دور لبامم،دور چشمام به شدت گود افتاده و پوستم داغون شده و هیچ نشونی از شادابی تو چهره ام نیست...حتی حوصله ام نمیبده برای دستایی که دوسشون داشتی همون کرم همیشگی رو بگیرم و دارن اونا هم پژمرده می شن...
+کاش خدا به هیچکس دردی فراتر از توانش نده...
+خدای من من رو با چیرایی که دوست دارم امتحان نکن...من بی ظرفیت و بی جنبه ام
+خدای من اگه اون مال منه،بهم یه نشونه بده..اگه نیست مهرشو ازوجودم بردار..کار من نیست دل کندن..
😭💔