2777
2789
عنوان

درد گاه به گاه من...

276 بازدید | 40 پست

بعضی روزا از فکرت در میام...اماگاه به گاه میای تو خاطرم...

بعضی روزا هم با وجود هزار تاکار لحظه ای فکرت رهام نمیکنه...

از دیشب دارم اشک می ریزم برای تویی که یک پل هم به دنیای من نمیزنی...

دلم برای صدات پشت تلفن تنگه حتی..وقتایی که میخندیدی...وقتایی که وسط خواب باهام حرف میزدی..وقتی که بیدارم میکردی بریم ازمایش بدیم...وقتی که ذوقتو از لباس عروسم که تو تماس تصویری دیده بودیش تو صدات داد میزدی...

من برای تموم لحظه هایی که بودی و نیستی لشک ریختم..تو کجایی؟!

یادته بهت گفته بودم من اگه دل بدم دل نمی کنم؟!

تو میدونستی من چقدر صفر کیلومترم و چقدر تو رو دوست دارم و بهم عشق دادی و همه جونم شدی و رفتی..

با تموم قلبم اشک می ریزم...

چند شبه هزار بار وسط خواب بیدار می شم...یاوسط خواب و بیدار از فکر تو گریه ام می گیره..دارم به این فکرمی کنم که واقعا کم آوردم...

+برای دلم مینویسم و اگه خاطری مکدر می شه عذر می خوام

+این وسط دارویی که دکتر بهم داده کمیاب شده و تو هیچ داروخانه ای پیدا نمیشه و بیشتر و بیشتر حالم بهم ریخته...حالا میفهمم اگه این داروها نبود من چقدر بدتر بودم..

+خدای من،کمکم کن..یه راه..به نشونهـ..بهم بگو چیکار کنم...تا کی بی قراریای من ادامه داره...

+وقتی به اینه نگاه می کنم،میبینم که اندامم بهم ریخته،دور چشمام چروکای جدید زده،دور لبامم،دور چشمام به شدت گود افتاده و پوستم داغون شده و هیچ نشونی از شادابی تو چهره ام نیست...حتی حوصله ام نمیبده برای دستایی که دوسشون داشتی همون کرم همیشگی رو بگیرم و دارن اونا هم پژمرده می شن...

+کاش خدا به هیچکس دردی فراتر از توانش نده...

+خدای من من رو با چیرایی که دوست دارم امتحان نکن...من بی ظرفیت و بی جنبه ام 

+خدای من اگه اون مال منه،بهم یه نشونه بده..اگه نیست مهرشو ازوجودم بردار..کار من نیست دل کندن..

😭💔

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

دوستان عزیز رژیم و کاهش وزن معضلی هست که کل جامعه درگیرش هستند خواهش میکنم با رژیم گرفتن و کاهش وزن و عمل های خطرناک و قرص و دارو که عوارض های گاها جبران ناپذیری دارند سعی به کاهش وزن نکنید بلکه خودتون رو دوست داشته باشید و با خودتون به صلح برسید بلکه تغذیه شهودی رو در پیش بگیرید برای اطلاع از انواع عوارض رژیم و اختلالات تغذیه ای پیج من رو در اینستاگرام همراه کنید 🧡

@Body.positivityhealth 

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=5do8wlitoe0n&utm_content=mni4rgx

قبلاً داستان ازدواجت خوندم 

نمی‌دونم ولی دلم میخواد بهت بگم 

چرا غصه میخوری 

سخته می‌دونم خیلی ولی داری خودت داغون می‌کنی 

پاشو از اول شروع کن گاهی م دلت گرفت بشین یه دل سیر گریه کن 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی دارم داستانتو میخونم بغضم گرف🙁

لیاقتتو نداش عزیزم بیخیال

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
قبلاً داستان ازدواجت خوندم  نمی‌دونم ولی دلم میخواد بهت بگم  چرا غصه میخوری  سخته ...

بخدا همه تلاشمو می کنم اما گاهی یهو اینطور می شم...

میگی چه کار کنم 

اخه نمی دونم چرا اینطوری شد 

کاش میتونستم اشتباهاتمو جبران کنم..کاش به عقب برمی گشتم..تو می گی تقصیر کدوممون بود کجا باید چ می کردم..نمی دونم...فقط دلم میخواد باهاش حرف بزنم ی بار

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اسی دارم داستانتو میخونم بغضم گرف🙁 لیاقتتو نداش عزیزم بیخیال

حتما منم اشتباهاتی داشتم..اما واقعا این حق من نبود..بخدا خیلی دلم درد میکشه..من از اون دخترایی نبودم که با کسی باشم هی از این رابطه ب اون رابطه که برام دل بستن و کندن راحت باشه..کل عمرم دو تا رابطه بوده ک با این دومی نابود شدم 

حتما منم اشتباهاتی داشتم..اما واقعا این حق من نبود..بخدا خیلی دلم درد میکشه..من از اون دخترایی نبودم ...

ایشالله بهترینا بیاد سر راهت قربونت برم🥺❤️

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
ایشالله بهترینا بیاد سر راهت قربونت برم🥺❤️

اگه نجات پیدا کردم..ان شاالله...

بهم بگو که فکر می کنی اشتباهات من و اون چی بود؟!

کجا رفتی یهویی؟😑 بحذفمش؟

پاک کن هستم

این سومین پیامشه😍 نمیدونم چرا حس دارم بهش😑

ذهنت درگیرش شده و کنجکاویه به نظرم فقط..همه ادما دوست دارن یکی دوسشون داشته باشه و اینا..همون حسه اس..ما بعضی ادما رو دوست داریم..فقط چون دوسمون دارن و بهمون حس خوبی میدن...اما خیلی چیزا باید کنار دوست داشتن باشه..

ذهنت درگیرش شده و کنجکاویه به نظرم فقط..همه ادما دوست دارن یکی دوسشون داشته باشه و اینا..همون حسه اس ...

من خودم ته پیچوندنم😑

ازین پیاما هم زیاد دیدم حاضرم اگ بخای بالای ۵۰ تا قول میدم بهت ازین بهترش رو اسکرینشو بدم

ولی منطقی هم 

کاری نکردم فقط جواب یه نامه محبت امیزو دادم

منظورم اینه نمیدونم چرا اخه این؟؟؟

دست خودم نیس یه خاستگار سروان پلیس داشتم

دوست داداشم بود

خیلی هم مهربون و خوش اخلاق بود

ولی حس نداشتم بهش

خوشتیپم بود

ولی این حس لعنتی نمیدونم چرا چش شده چی میخاد

بهتر از اینم هست ولی اینو نمیدونم چرا بخدا