2777
2789
خوابت چی بوده

خواب دیدم دستم خورده اشتباهی به کسی که دوستش دارم پیام دادم حالا هی من معذرت خواهی میکنم ولی اون خدا خواسته هی پیام میفرسته و درد و دل میکنه و اهنگ میفرسته 

هرکی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواب دیدم دستم خورده اشتباهی به کسی که دوستش دارم پیام دادم حالا هی من معذرت خواهی میکنم ولی اون خدا ...

ببین عزیزم منطقیه اونی ک دوستش داریو تو خواب ببینی چون همش تو ذهنته ولی عذرخواهی ازش معنی دیگ میده

اینکه سعی میکنید زودتر و منطقی تر تصمیم نهاییو بگیری این تصمیم میتونه هرچیزی باشه

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
ببین عزیزم منطقیه اونی ک دوستش داریو تو خواب ببینی چون همش تو ذهنته ولی عذرخواهی ازش معنی دیگ میده ...

اره داشتم ازش عذرخواهی میکردم که بهش پیام دادم اونم میگفت مهم نیست اشکالی نداره 

هرکی 
ببین عزیزم منطقیه اونی ک دوستش داریو تو خواب ببینی چون همش تو ذهنته ولی عذرخواهی ازش معنی دیگ میده ...

مرسی که گفتید نمیدونستم باید تعبیر خواب عذرخواهی رو ببینم یه دنیا تشکر

هرکی 
مرسی که گفتید نمیدونستم باید تعبیر خواب عذرخواهی رو ببینم یه دنیا تشکر

فدات😍انشاالله ک خوابت خیره من به خواب خیلی اعتقاد دارم

فدات😍انشاالله ک خوابت خیره من به خواب خیلی اعتقاد دارم

بله برای منم هرخوابی میبتیم اتفاق میفته جز اونایی که باید اتفاق بیفته امیدوارم بفهمم چه تصمیمی باید بگیرم چون واقعا مثل خر تو گل گیر کردم 

ممنون عزیزم واسه راهنماییت❤❤❤

هرکی 
بله برای منم هرخوابی میبتیم اتفاق میفته جز اونایی که باید اتفاق بیفته امیدوارم بفهمم چه تصمیمی باید ...

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️درست میشه