2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کل مدارکی که داری ببر پیش یکی دیکه، چرا قبول نکنن استخدام رسمیه یه دکتر که نشدیم😐😂

من 4 ماهه نتیجه ای نگرفتم دیگه ناامید شدم ، شما هم تحت درمانی ‌؟

اره والا میترسم برم بگه برو پیش دکتر خودت ادامه درمانتو

نه بابا اتفاقا خوششونم میاد، منم میخوام عوض کنم دکترمو چون خیلی دقت نداره رو کارش، رفتم یه دکتر دیگه سر زدم خودمم گفتم تحت نظر فلانی بودم، گفت مدارکتو بار بعد اومدی بیار مشکلی نیست، اونا مطب زدن برای کار کردن جرا رد کنن

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
من 4 ماهه نتیجه ای نگرفتم دیگه ناامید شدم ، شما هم تحت درمانی ‌؟

اوووو چ زود، شوهرتم ازمایش داده؟ حتما بار بعد بگو برای شوهرت آز اسپرم بنویسه، من لوله هام بسته بود بعد از عکس رنگی فوری باردار شدم اما متاسفانه خارج رحمی شد و باید چند ماه جلوگیری کنم، خودتم اگه پریودات منظمه یه عکس رنگی برو من جفت لوله هام بسته بود با عکس باز شد 

اوووو چ زود، شوهرتم ازمایش داده؟ حتما بار بعد بگو برای شوهرت آز اسپرم بنویسه، من لوله هام بسته بود ب ...

لوله بازه ، اسپرمش سالم ، مشکل من تخم گذاری هست خواهر

فولیکولهام با دارو رشد میکنه ولی تخمک گذاری مشکلمه و صخامت رحم کمه و پریودام با دوفاستون 

درست میشه عزیزم، سعی کن ورزش کنی و گرمیجات بخوری اگرم وزنت زیاده کم کن، چهار ماه خیلی زوده برا نا امیدی، با دارو درست میشه استرس نداشته باش، خیلیا رو دیدم مثل شما همینجا باردار شدن مشکل خاصی نداری که گلم ناراحت نباش😍 ان شالله همین امسال دامنت سبز میشه