mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 عنوان قطره پروکید 7490 بازدید | 8 پست دکتر برا یبوست داده به دخترمکسی استفاده کرده؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1400/06/23 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanمهدیار عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 98 من استفاده میکنه بچه ام مدفوع میکنه ولی موقع مدفوع کردنخیلی زور میزنه اذیت میشه
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 من استفاده میکنه بچه ام مدفوع میکنه ولی موقع مدفوع کردنخیلی زور میزنه اذیت میشه منم دادم به دخترم انچنان تفاوتی نداشتجدیدا تازه ییوشت شده در حدی که کلی زور و جیغ میزنه فقط ی کوچولو اندازه فندق پی پی میکنه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamanمهدیار عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 98 منم دادم به دخترم انچنان تفاوتی نداشت جدیدا تازه ییوشت شده در حدی که کلی زور و جیغ میزنه فقط ... من به دکتر گفتم گفت طبیعیه که بچه گریه بکنه😔
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 من به دکتر گفتم گفت طبیعیه که بچه گریه بکنه😔 اتفاقا دکتر دخترم گف زور و جیغ و درد طبیعی نیس و اگه درد نباشه اصل اشکال نداره و یبوست نیس ایناگه درد داشته باشه یبوستعمن که دخترم با بیبی کر هن خوب نشد میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamanمهدیار عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 98 اتفاقا دکتر دخترم گف زور و جیغ و درد طبیعی نیس و اگه درد نباشه اصل اشکال نداره و یبوست نیس این اگه ... پسچیکارکردین خوب شد؟
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 پسچیکارکردین خوب شد؟ هنوز خوب نشدهبیبی کر دادم ی کم دردش کمتره اما هنوز سفت و کمه پی پیش میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 عصری زنگ میزنم دوباره میپرسم از دکترش میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
farah_naaaz عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 6 هنوز خوب نشده بیبی کر دادم ی کم دردش کمتره اما هنوز سفت و کمه پی پیش خانمی از پیامتون خیلی میگذره، میشه لطف کنین بگین نی نی تون چطور کار کرد شکمش؟