2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم گفت هری

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 56 پست

بخاطر ظرفا نشسته گف هرررری؟؟؟

این سر وگوشش میجنبه هاااا دنبال بهانس!!!!!

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید هنوز شوهرش نگفته    

😂😂😂😂😂😂

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

بعضی وقتاخونم بهم ریخته باشه همسرم اعتراض کنه میگمول کن دنیاروسخت نگیرمن دگه نمیتونم جمع کنم میندازم پپشت گوش

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
گفت اهااااینی من کار کنم پس تو براچی هستی کلللی فحش داد بهم و گفت پس تو هری .....

واااااا مردا چه پررو شدن😐

میگفتی زن گرفتی کنیز که نگرفتی😑

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
گفت اهااااینی من کار کنم پس تو براچی هستی کلللی فحش داد بهم و گفت پس تو هری .....

چه احمق چرا این مردا اینقدر بی چشم و رو شدن آخه قدر ماهار و نمیدونن ،فک میکنن خودشون خیلی کامل وسرن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خداروشکر همسر من زیاد به تمیزی خونه اهمیت نمیده بعضی وقتا خودشم کمک میکنه

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

دهن همچین مردایی رو باید جر داد 🙂

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

واااااا 

من شوهرم وقتی میبینه کار دار داشتم تو کل روز و خسته شدم نه میذاره شام درست کنم نه ظرف بشورم خودش انجام میده 

بعضی مردا واقعا خیلی بی فکرن و اصلا درک نمیکنن 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
واااااا  من شوهرم وقتی میبینه کار دار داشتم تو کل روز و خسته شدم نه میذاره شام درست کنم نه ظرف ...

حالا اینکه اومده اینجا از شوهرش میناله حتما واجبه بیای  با این حرف بزنی توسرش 

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃