2777
2789
عنوان

چاپ کتاب

65 بازدید | 2 پست

مشهدیای عزیز راهنماییم کنید

واسه پسرم یه کتاب نوشتم همه کاراشو کردم فقط میخام تو ابعاد و کاغذ گلاسه مخصوص کتاب چاب شه کجا باید ببرم؟میخام اگه بشه تا روز کودک چاپ شه بهش بدم خوشحالش کنم 😍مشهدیای عزیز راهنماییم کنید لطفا❤

انتشار کتاب شعر مرحله ۱ : ارزیابی

در این مرحله ، فایل خود را روی سیستم بارگذاری می کنید . فایل شما برای چاپ کتاب شعر بارگذاری شده در سیستم در دو مرحله ارزیابی می شود .

ارزیابی کلی محتوا : ویراستاران ما بسته به حجم فایل ، با بررسی بخش های خاصی ، ارزیابی خواهند کرد . در صورت منفی بودن این ارزیابی ، در مورد اصلاح پرونده خود به شما اطلاع داده می شود و روند به پایان می رسد و در صورت مثبت بودن ، مرحله دوم ارزیابی آغاز می شود .

ارزیابی قیمت : سیستم  برای فایل شما از نظر محتوا ، ارزیابی قیمتی انجام می دهد . ارزیابی از طریق پیام کوتاه و ایمیل به شما اطلاع داده می شود . نویسنده گرامی ، این فرایند ارزیابی حداکثر ظرف دو روز کاری انجام می شود . در این مرحله ، باید منتظر نتیجه ارزیابی پرونده خود باشید .

انتشار کتاب شعر مرحله ۲ : اطلاعات

وقتی پرونده شما که برای چاپ کتاب شعر در سیستم بارگذاری کرده اید مثبت ارزیابی شود ، به این مرحله خواهید رسید . در این مرحله ، هیچ هزینه اضافی به جز هزینه ای که به شما پیشنهاد می شود  ، درخواست نمی شود در محتوای این سرویس ، روشی که نویسنده کم ترین هزینه را بپردازد ، رعایت شده است . با پرداخت هزینه ها تا مرحله چاپ کتاب ، نویسنده حداقل در هزینه شرکت می کند و انتشارات چاپ را رایگان می کند . با فروش حداکثر هزار کتاب ، انتشارات هزینه های خود را بر عهده می گیرد و برای هر فروش کتاب بعد از هزار نسخه ، ۵۰ درصد به نویسنده پرداخت می کند که بالاترین نرخ حق امتیاز در ایران است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.