2777
2789
عنوان

تصادف شدید و دیه

317 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر 

تصادف شدید داشتم مهره های ۴و ۵ گردنم شکست ، ولی خداروشکر بهترم ، تو نامه پزشکی قانونی زده شکستگی مهره ی ۵ و۶ردن ، کسی میدونه دیش تقریبا چقدره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت که    براساس شدت آسیب و عوارضی که باقی مونده که پزشکی قانونی اعلام میکنه ، قاضی ارش تعیین میکنه. یعنی نظر قاضی هست.. ممکنه باشه ۱ میلیون. ممکنه باشه یه دیه کامل یا حتی بیشتر. خوب شدن هم براساس تشخیص خودت نیست. باید عکس و اینا گرفته بشه ببینن اوضاع چطوره. 

یه خانم مستقل و قوی 
توی محرم صفر فکنم دوبرابرباشه دیه تو حدودا صدو خورده درنظربگیر دوبرابرهم میشه تازه

اخه محرم و صفر وکیلا میگن فقط دیه مرگ و کشتن دوبرابر۶ نه دیه اسیب ، و اینکه دیه گردنو اطلاع دارید؟

بله ، بیمه باید پرداخت کنه ، ولی دادگاه میزان پرداختشو اعلام میکنه یکم زمانبره ، ممنون میشم بفرمایید ...

والا میگم معلوم نیست که اما فکرکنم زیاد باشه ما تصادف کردیم طرف انگشت کوچیکه پاش مو برداشت یکی از انگشتاشم ترک خورده بود نشکسته بود ۱۶میلیون شد. این خیلی بیشتر میشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اهان جایی برای گردنو نزده 😂 همه چیو نوشتن جز برای گردن

😂😂😂 بایددبری بگب خب اگه ننوشتن

عشق لیاقت میخواهد و عاشق شدن جرات همیشه دنبال کسی باش که با تمام عیب هایت حاضر باشد که به توعشق بورزد