2777
2789
عنوان

بچم بیچارم کرده...

311 بازدید | 21 پست

هر شب هر شب فقط گریه می کنه وحشتناااااک.... من تو اوج خستگی شوهرم میخواد بخوابه و بچه هم فقط جیغ میکشه چیکار کنم... بردم دکتر میگه کولیک داره یهو پاهاشو جمع می کنه گریه می کنه... روزها فقط شیر میخوره میخوابه نق زدنش کمه ولی شب ک میشه شیر هم نمیخوره سرش رو میکشه بهش میکسچر و پدی لاکت میدم ک تو وضعیتش تاثیر زیادی نداشته ... میترسم ریفلاکس داشته باشه ندونم... خلاصه هر کی میتونه کمک کنه شیر خودمو میدم و الان 50 روزشه بخدا دیشب پشیمون شده بودم کلا از بچه اوردن و حتی از ازدواج.... شوهرم هم عصبانی شده بود😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن  

تحمل کن سه ماه دیگه راحت میشی 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی ، خب حتما یه دردی مشکلی داره بچه بی دلیل که گریه نمیکنه عزیزم 

همینو نمیفهمم دیگه... فقط شب ک میشه اینطوری میکنه انقدر خستم بخدا...

عزیزم برای کولیک باید رژیم غذایی رعایت کنی اصلا غذای نفاخ نخور خوب نیست بیشتر مرغ آبپز یا آبگوشت بدون نخود بخور عرق نعنا بخور 

گهواره داره بزاریش تو گهواره اون تکوناش باعث میشه کمتر اذیت بشه

حتما بعد شیر دادن آروق بچه بگیر که اذیت نشه 

تو میتونی ❣️
ببین راهش ببر بخابونش یه ذره سخته ولی سه چهارماه سختیش بزرگ میشه خوب میشه بعدم تویه استکان اب جوش نب ...

نمیخوابه... من ترنجبین میدادم قبلا سریع شکمش کار می کرد ولی اینطور میترسم وزن اضافه نکنه همینجوریشم لاغر هست😭😭😭😭

نمیخوابه... من ترنجبین میدادم قبلا سریع شکمش کار می کرد ولی اینطور میترسم وزن اضافه نکنه همینجوریشم ...

گلم ترنجبین اگه کولیک داشته باشه بدترش میکنه دکتر به خالم گفته بود

تو میتونی ❣️
عزیزم برای کولیک باید رژیم غذایی رعایت کنی اصلا غذای نفاخ نخور خوب نیست بیشتر مرغ آبپز یا آبگوشت بدو ...

اینطور ک حساب می کنم بیشتر چیزها نفاخ هست ادم نمسدونه چس بخوره

نمیخوابه... من ترنجبین میدادم قبلا سریع شکمش کار می کرد ولی اینطور میترسم وزن اضافه نکنه همینجوریشم ...

ترنجبین فایده نداره گلم منم خریدم دادم ولی فایده نداشت بعدم نگران وزنش نباش اصلا خودت کره بخور میره تو شیرت بچه جون داشته باشه سنگین وزن براخودت بدتره هم چشمش میزنن هم اینکه خودت نمیتونی بلندش بکنی 

گلم ترنجبین اگه کولیک داشته باشه بدترش میکنه دکتر به خالم گفته بود

من میدادم شکمش کار میکرد و اروم میشد... ینی نباید دیگه بدم؟