2777
2789
خواهر من ی دستبند گرف ۸۰۰ ت‌.الان شده ۱۴ میلیون.نمیدونم چندساله.بااینکه نو هم خرید.چرا توش سود نباشه

من خودم سرویس عروسیم رو سه ملیون دویست خریدم الان نزدیک هفتاد تومن ازم میخرن ولی اون موقع فرق میکرد با الان

سکه هم ببره ادم کسر برمیدارن اخه.

اگه گرون نشه که بله ولی اگه کمی هم گرون بشه دیگه سود کردی ولی طلا پنجاه هزار تومن هم بره روش بازم ضرر کردی مثلا سکه پنجاه تومن بره روش خب سود میکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم سرویس عروسیم رو سه ملیون دویست خریدم الان نزدیک هفتاد تومن ازم میخرن ولی اون موقع فرق میکرد ...

ن فرقی نمیکنه بازم طلا بره بالا میاد روش.ب شرطی ب طرفی ک میفروشی کلاهبردار نباشه.اخه اگه دلار اومد پایین چی.؟

ن فرقی نمیکنه بازم طلا بره بالا میاد روش.ب شرطی ب طرفی ک میفروشی کلاهبردار نباشه.اخه اگه دلار اومد پ ...

دیگه اینکارا ریسک داره ممکنه طلا هم بیاد پایین جفتش ریسک داره بلاخره یا میره بالا یا میاد پایین کسی که نمیدونه 

اررره درسته.قانع شدم.سکه بهتر از دلار؟

اگه حداقل تا پنج سال آینده نمیخواید بفروشید کم اجرت هم خوبه که باید بگردید که یه چیز نسبتا قدیمی که اجرتش دیگه بیست سی تومن بیشتر نباشه پیدا کنید .سکه و دلار جفتش از نظر سرمایه گذاری یه شرایط رو داره ولی من خودم باشم دلار میخرم 

اخه طلا کم اجرت هم که باشه خیلی ضررش زیاده اگه نو باشه که تا ده سال هم پول خود ادم هم برنمیگرده کم ا ...

چرا طلا نو تا ده سال هم پول خود ادم برنميگرده؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چون کارمزد خیلی گرون شده 

هر چقدر هم گرون بشه ظرف يكسال كارمزدش جبران ميشه من چند ماهه پبش ميخواستم يه دستبند بخرم از همين كارمزد بالا نخريدم كه اشتباه كردم تو همين چند ماه كارمزدش جبران ميشد

خودم دقيقا يه تيكه طلا ده گرمي رو ده سال پيش خريد ٧٠٠ تومن كه حدود صد تومن كارمزد داشت الان ده ميليونه چرا كارمزدش جبران نشه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
هر چقدر هم گرون بشه ظرف يكسال كارمزدش جبران ميشه من چند ماهه پبش ميخواستم يه دستبند بخرم از همين كار ...

یعنی چند ماه پیش تا حالا طلا صد هزار تومن گرون شده😟قدیم اجرت ها کم بود در حد ده بیست تومن بود مثل الان صد تومنی نبود هر وقت صد هزار تومن بره رو طلا شما تازه پول خودتون رو میگیرید عزیزم جاری من چند ماه پیش پنجاه تومن طلا خرید چند روز پیش فروخت پولش تقریبا نصف شد چون اجرتش زیاد بود