2777
2789
عنوان

من غیرعادیم؟🤔

138 بازدید | 9 پست

دوستام هرکسی از تو رابطه اومد بیرون درجا چند روز بعدش یکی رو پیدا میکنن و شروع میکنن به صحبت تا ببینن چی میشه جلوتر برن و من برام عجیبه نمیتونن حتی دو هفته تنها باشن باااید حتما یکی باشه صحبت کنن کم کمش...بعد من نزدیک چهارساله رابطم تمام شده با اینکه اون قبلی رو دوست ندارم اما میگم مگر اینکه ی ادم خوب سرراهم خودش قرار بگیره وگرنه نمیرم که تو اینستا یا جاهای دیگه بگردم تا فقط با یکی همیطوری صحبت کنم اخه چی بگم وقتی کامل از یکی خوشم نمیاد و فقط همیطوری الکی نهایت ی روز دو روز ادم حرفی داشته باشه بعد براشون عجیبه من چطور تنهایی میتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐😐😐😐 یکی هم که صاف راه میره متعجبه چرا لنگ نمیزنه😐 بابا اونا مشکل دارن نمیتونن صاف با یکی ب ...

نمیدونم والا من حال نمیکنم با هرکی دمخور شم اینا نقص میزارن

منم دقیقا مثه تو ام اتفاقا این یه پوئن مثبته اینکه وقتت رو سر صحبت با آدمایی که نمی شناسی تلف نمی ...

به جاش فیلم میبینم کتاب میخونم ورزش درس و فکر کار و اینام

الان دخترا بدتر پسران بدوست پسر نداشته باشی انگار هیچی منم بخاطر همین خیلییییی کم دوست دارم

تو بهترین کار رو میکنی‌.‌ خودت رو بازیچه احساسات نمیکنی

دقیقا میگم وقتمو میزارم روی ی کاری که کمکم کنه ایطور نه روح و روانم الکی اسیب میبینه نه آبروم تو شهر کوچیک 

نمیدونم والا من حال نمیکنم با هرکی دمخور شم اینا نقص میزارن

نقص الکی میذارن

والا منم اینجوریم اصلا بزور با کسی صمیمی میشم

شاید شخصیتمون اینه 

ولی بنظرم ادم بهتره اشخاص زندگیشو با دقت گلچین و انتخاب کنه نه اینکه هرکی سر راش دید چه دختر چه پسر بره باهاش بقول شما دمخور بشه