2777
2789
عنوان

عروسی

151 بازدید | 14 پست

بچه ها واقعا تعجب میکنم چرایه عده بانمایش دادن صحنه های عروسی وعقد ونامزدی وغیره تواینستا دل بقیه روبه درد میارن..

نمیخوام بگم خوشبخت نیستن ولی هیچوقت فکر نکنین اگه مثل اونا مراسم نداشتین خوشبخت نمیشین ویاهمسرتون به فکرتون نیست‌‌..

چندسال پیش برای یکی ازفامیلامون همسرش چنان عروسی گرفت که هنوز هیچ عروسی به تجملات اون ندیدم تالار تویه باغ بزرگ بود..گاهی وقتی به تاج عروسیش فکر میکنم میبینم جزو خیره کننده ترین چیزایی بوده که تودوران کودکیم دیدم ولی الان که به زندگیش نگاه میکنی حرف ازطلاقه وبرای اینکه  بچه هاش روبتونه حفظ کنه هرکاری همسرش میخواد داره انجام میده..یا یکی دیگه ازفامیلامون که همه میگن چه نامزدی براش گرفتن چه عقدی براش گرفتن..تویکی دوشب پیش باهاش چت میکردم بچه ها اونقدری دلش پربود از همه چیز که‌نگو حتی به احساس همسرش نسبت به خودش شک داشت...

خلاصه این متن رونوشتم که بگم تواین روزای کرونایی وتواین شرایط اقتصادی اصلا فکر نکنین اگر همسرتون نتونست براتون عروسی بگیره یامراسم خوب بگیره یعنی دوست نداره باور کن هیچکدوم اینا خوشبختی نمیاره ...گول ظاهر فیلما وعکسای اینستارونخورین ..

رقص عروس وپدرش...رقص چاقوی عروس..فیلمای فرمالیته قبل ازعروسی..دیزاین بله برون.‌‌.دیزاین نامزدی‌‌..دیزاین عقد.‌.

همه اینا تیترای اینستان که دل میشکنن...چون واقعا تواین روزا توان خرید پایین وفقط باعث میشن کم کم فکر کنین که چرا شما جای اونا نیستین.‌.پس روزای خوب وقشنگ زندگیت رو به خاطر این چیزای کوچیک خراب نکن🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دل بشکنن از دیدن خوشحالی مردم حتی اگر تظاهر بود شاد باشید 

حتما باید فیلم محلس ختم و ترحیم پخش شه ک مردم دلشون نشکنه؟؟ 

زندگی ادما متفاوته همه قرار نیست عروسی لاکچری داشته باشن

گاهی دیدم خیلیا بایه عقد ساده ویه ماه عسل رفتن سرخونه وزندگیشون وخیلی خوشبختن....باورکنید ربطی به پول داربودن ونبودن نداره..

گاهی سادگی زیباست.‌..

چرا دل بشکنن از دیدن خوشحالی مردم حتی اگر تظاهر بود شاد باشید  حتما باید فیلم محلس ختم و ترحیم ...

دوست عزیز من که نگفتم مجلس ختم وترحیم بزارن.

من گفتم نباید بااونا مقایسه کرد ونباید فکر کنیم حتما چنین جشنا ومراسمایی سبب خوشبختی میشه‌..

ازاین جهت میگم دل شکستن که مثلا میان مینویسن هسمرم هرچی دلم خواست وخرید ویامثلا اون به خاطر من بهترین عروسی روگرفت من میگم بعضی ازاین چیزا برای کسایی که واقعا توانش روندارن سخته..

اها اونایی که عروسی نگرفتن خوشبختن 

نه عزیزم 

من که اینو نمیگم.🌸

من میگم دلیل برخوشبختی نیست..خیلیا هم گرفتن وخوشبختن..یه بار دیگه متنم روبخون عزیزم

دوست عزیز من که نگفتم مجلس ختم وترحیم بزارن. من گفتم نباید بااونا مقایسه کرد ونباید فکر کنیم حتما چ ...

ب نظر من این درست نیست 

کسی که شرایط همسرشو میدونه و میدونه ک وضعش خوب نیست بعد توقع عروسی انچنانی داره مشکل از طرفه خودش دیده و انتخاب کرده 

من خودم هنوز ازدواج نکردم ولی هیچوقت حسرت هیچکدوم از اونارو نخوردم 

چیزایی بیشتری هست ک ادما حسرت بخورن

کاربرد اینستا برای اشتراک گذاشتنه

این اشتراک گذاشتن میتونه عکس حتی یه بشقاب غذا باشه یا مراسمات بزرگ

هرکی مسعوله زندگیه خودشه 

اگه ناراحت میشه کسی میتونه خیلی راحت اینستا نصب نکنه

اینستا نصب کردنش ضرورتی واقعا نداره مگر اینکه کسب درامد بشه ازش

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

اره کاملا باهات موافقم ، بخاطر همینا اینیستا مو‌ پاک کردم

۔

شاید اونایی ک مجردند خیلی درک نکنند ک چی میگی

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
ب نظر من این درست نیست  کسی که شرایط همسرشو میدونه و میدونه ک وضعش خوب نیست بعد توقع عروسی انچ ...

خب آدما متفاوتن عزیزم‌..این متن هم شامل همه نمیشه من فقط چون چندمورد دیدم که بقیه به دختر وپسرا فشار میارن که باید مراسم اونچنانی بگیرین ومقایشون میکردن گفتم عزیزم.

ان شاءالله که همیشه سلامت وشاد باشی🌸

اره کاملا باهات موافقم ، بخاطر همینا اینیستا مو‌ پاک کردم ۔ شاید اونایی ک مجردند خیلی درک نکنند ک ...

دقیقا عزیزم من خودم دوران مجردیم نگاه میکردن وبی تفاوت بودم ولی بعدش دیدم همونا چقدرروم‌تاثیر گذاشته وداره نسبت به خیلی چیزای ساده حساسم میکنه

دقیقا عزیزم من خودم دوران مجردیم نگاه میکردن وبی تفاوت بودم ولی بعدش دیدم همونا چقدرروم‌تاثیر گذاشته ...

من خودمم بی تفاوت بودم ،ولی الان خیلی چیزا به چشمم میاد ... 

درسته اینیستا واسه عکس و فیلم گذاشتنه ،ولی کاش مردم یکمم حواسشون به حال دل هم دیگه بود...

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
من خودمم بی تفاوت بودم ،ولی الان خیلی چیزا به چشمم میاد ...  درسته اینیستا واسه عکس و فیلم گذا ...

دقیقا عزیزم درسته که آزاده.. ولی خب کاش هوای همدیگه روداشتن...🌸🌸🌸