2777
2789
عنوان

پریا پارت 10

692 بازدید | 7 پست

لطفا اگرمیخونید لایک‌کنید که بدونم خونده میشه که ادامه بدم 

اونروز ماکلاس تقویتی داشتیم ساعت ۴ امامن و دخترعمم ساعت۲ازخونه زدیم بیرون و الکی چرخ میزدیم‌ ازدوردیدم‌یک پسرداره میاد کل انداختیم بادخترخالم‌گفتم صداش میکنم باهاش دوست میشما گفت عمرن روت نمیشه منم همون لحظها سمت اون پسر اشاره کردم‌بیا .پسره یکم اینطرف و اونطرف و نگاه کرد گفت بامنی .گفتم اره بیا .اومدجلو گفتم اسمت چیه گفت دانیال .گفتم چندسالته گفت ۱۴ اونم اینارو ازمن پرسید و خلاصش دوست شدیم .اون زمان گوشی همراه نداشتیم شماره خونشون وبهم داد ورفت مارفتیم سرکلاس و توراه برگشت دخترعمم بایک پسری دوست شدپسره جلوش شماره انداخت و دخترعمم برداشت (خدابیامرزتش فوت شده)من ازپسره خوشم نیومد گفتم باهاش دوست نشو به نظرم خوب نمیاد .دخترخالم گفت باشه اما دروغ گفت و دوست شده بود(جریان داره و توداستان تعریف میکنم).وقتی رسیدم‌خونه همش منتظربودم خونه خلوت بشه بتونم زنگ بزنم به احمد ۴یا۵روزطول کشید تا موقعیت جورشد و زنگ زدم یک خانمی جواب داد و گفتم بااحمدکاردارم .صداش کرد و گوش و دادبهش سلام وعلیک کردیم و گفتم من پریا هستم .گفت میدونم‌منتظرزنگت بودم چراانقددیر زنگ زدی .گفتم شرایط نداشتم و خلاصه نیم ساعت صحبت کردیم و قطع کردیم قرارگذاستیم توراه برگشت مدرسه بیادمن وببینه .اون‌مدرسه نمیرفت ترک تحصیل کرده بود

من ۹ و ۱۰ و خوندم قبلش کجاست پس؟

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بعد که تو راه مدرسه من ودید گفت تودوست پسرداری بازم گفتم چطورمگه گفت من دانیالم‌تو اونروز گفتی احمد .گفتم ن بخدا من اسمت و فراموش کرده بودم و این جیزا اماحرف من وباور نکرد وبااینکه تازه دوست شده بودیم به من شک پیدا کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتم پس چراوقتی گفتم بااحمدکاردارم گوشی و دادن به تو گفت چون خواهرم فکرکرده بود اسمم ودروغ گفتم و بهش گفته بودم منتظر تماس هستم‌.ایکاش اونروز لعنتی من اون اسم و درست گفته بودم .بعضی وقتها کوچکترین اشتباهات زندگی ادمهارو تغییر میده 

شرایط زندگیت رو خوندم

منم شرایطم مثل توه.بمیرم واسه دلت.واسه حال و روزت😭😭😭😭

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
الهی عاقبتت خیر باشه عزیزم 

ممنونم عزیزم 

الهی شما هم عاقبت بخیر باشی

خدا خودش کمکمون کنه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️