2821
2789
عنوان

پریا پارت 10

692 بازدید | 7 پست

لطفا اگرمیخونید لایک‌کنید که بدونم خونده میشه که ادامه بدم 

اونروز ماکلاس تقویتی داشتیم ساعت ۴ امامن و دخترعمم ساعت۲ازخونه زدیم بیرون و الکی چرخ میزدیم‌ ازدوردیدم‌یک پسرداره میاد کل انداختیم بادخترخالم‌گفتم صداش میکنم باهاش دوست میشما گفت عمرن روت نمیشه منم همون لحظها سمت اون پسر اشاره کردم‌بیا .پسره یکم اینطرف و اونطرف و نگاه کرد گفت بامنی .گفتم اره بیا .اومدجلو گفتم اسمت چیه گفت دانیال .گفتم چندسالته گفت ۱۴ اونم اینارو ازمن پرسید و خلاصش دوست شدیم .اون زمان گوشی همراه نداشتیم شماره خونشون وبهم داد ورفت مارفتیم سرکلاس و توراه برگشت دخترعمم بایک پسری دوست شدپسره جلوش شماره انداخت و دخترعمم برداشت (خدابیامرزتش فوت شده)من ازپسره خوشم نیومد گفتم باهاش دوست نشو به نظرم خوب نمیاد .دخترخالم گفت باشه اما دروغ گفت و دوست شده بود(جریان داره و توداستان تعریف میکنم).وقتی رسیدم‌خونه همش منتظربودم خونه خلوت بشه بتونم زنگ بزنم به احمد ۴یا۵روزطول کشید تا موقعیت جورشد و زنگ زدم یک خانمی جواب داد و گفتم بااحمدکاردارم .صداش کرد و گوش و دادبهش سلام وعلیک کردیم و گفتم من پریا هستم .گفت میدونم‌منتظرزنگت بودم چراانقددیر زنگ زدی .گفتم شرایط نداشتم و خلاصه نیم ساعت صحبت کردیم و قطع کردیم قرارگذاستیم توراه برگشت مدرسه بیادمن وببینه .اون‌مدرسه نمیرفت ترک تحصیل کرده بود

من ۹ و ۱۰ و خوندم قبلش کجاست پس؟

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بعد که تو راه مدرسه من ودید گفت تودوست پسرداری بازم گفتم چطورمگه گفت من دانیالم‌تو اونروز گفتی احمد .گفتم ن بخدا من اسمت و فراموش کرده بودم و این جیزا اماحرف من وباور نکرد وبااینکه تازه دوست شده بودیم به من شک پیدا کرد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهش گفتم پس چراوقتی گفتم بااحمدکاردارم گوشی و دادن به تو گفت چون خواهرم فکرکرده بود اسمم ودروغ گفتم و بهش گفته بودم منتظر تماس هستم‌.ایکاش اونروز لعنتی من اون اسم و درست گفته بودم .بعضی وقتها کوچکترین اشتباهات زندگی ادمهارو تغییر میده 

شرایط زندگیت رو خوندم

منم شرایطم مثل توه.بمیرم واسه دلت.واسه حال و روزت😭😭😭😭

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
الهی عاقبتت خیر باشه عزیزم 

ممنونم عزیزم 

الهی شما هم عاقبت بخیر باشی

خدا خودش کمکمون کنه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز