2821
2789
عنوان

متفورمین ۵۰۰

243 بازدید | 16 پست

تنبلی تخمدان دارم و اضافه وزن پیدا کردم و تقریبا ۵۰روزه پریود نشدم شروع کردم متفورمین خوردن سه روزه دارم میخورم روزی یدونه با نهار ولی خیلی احساس بیحالی و ضعف دارم و همش خستم عادیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متفورمین برای افراد دیابتی استفاده میشه کارش کاهش قند خونه برای همونه 

نه برا تنبلی هم میدن من روزی دوتا میخورم منم زیاد بیحالم همش خوابم میاد نمیدونم از اونه یانه

خدایا تا کی ...
متفورمین برای افراد دیابتی استفاده میشه کارش کاهش قند خونه برای همونه 

😐لطفا از چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید

متفورمین برای تنظیم هورمونه که هورمون های ترشح قند خون رو توی بدن هم تنظیم میکنه 

کار اصلیش نتطیمه نه کاهش قند خون

این کاربری واگذار شده است....
نه قبلا واسم دکتر نوشته بود ولی نخوردم دیگه دیدم پریودام خیلی عقب افتاده شروع کردم ۲۱سالمه

برا چی سرخود میخوری حتما یه دکتر برو برا تنطیم پریودی من بهم پروژسترون داده منم مثل شما بود پریود نمیشدم

خدایا تا کی ...
برا چی سرخود میخوری حتما یه دکتر برو برا تنطیم پریودی من بهم پروژسترون داده منم مثل شما بود پریود نم ...

بمن یه قرص دیگ داد فک کنم اسمش لتروزول بوددقیق یادم نیس ولی ازمتفورمینقوی تره زنداییم مصرف کرد خوب شد 

بمن یه قرص دیگ داد فک کنم اسمش لتروزول بوددقیق یادم نیس ولی ازمتفورمینقوی تره زنداییم مصرف کرد خوب ش ...

اره لتروزول هم برا تنطیم پریوده ولی از من میشنوی برو دکتر چون من الان دارم چوب حماقتی که کردمو میخورم

خدایا تا کی ...
😒خانم محترم گفتن برای چی بی حال میشم و ضعف میکنم گفتم به خاطر اینکه قند خون رو کاهش میده چون ایشون ...

عزیزم ربطی به قند ندارهههههه😑

شب خوش واقعا نمیتونم بحث کنم

این کاربری واگذار شده است....
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز