2777
2789
عنوان

ازدواج

121 بازدید | 9 پست

من عاشق یه ادمی شدم که از نظر فرهنگی،اقتصادی ،اجتماعی از ما بالاتره....خودش میگه اینا براش مهم نیس صداقتم میشه تو حرفاش خوند ولی خونواده من فکر نکنم راضی به ازدواجمون بشن،دلم گرفته میخام چندسال برم جلوتر تکلیفم معلوم شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین بدون معاشرت هیچ شناختی حاصل نمیشه ا نم معاشرت واقعی نه بری فرتی وابسته بشی به مرور زمان واقعیتها روشن میشه و خانواده ات هم اگر آقا پسر واقعا خوب باشه و با شما سنخیت داشته باشه راضی میشن 

هم فاصله شهرامون خیلی زیاده هم اینکه خونواده من خیلی مذهبین اونا بروزن

اگه اونا بالاتر باشند که خانوادت قبول می کنند ،خانواده هاتون خیلی از لحاظ مذهبی  متفاوتید ؟  خودتون دوتا چطور؟

اگه اونا بالاتر باشند که خانوادت قبول می کنند ،خانواده هاتون خیلی از لحاظ مذهبی  متفاوتید ؟&nbs ...

اره خیلی از نظر مذهبی خونواده هامون متفاوته،خونوادم از اونا نیستن تا پول کسیو ببین دختر بدن خیلیم سخت گیر تر میشن چون میترسن طرف که پولداره بعد ی مدت ولم کنه بره با یکی دیگه،من قبلا مذهبی بودم عین خونوادم ولی بخاطر اون خودمو تغییر دادم

اره خیلی از نظر مذهبی خونواده هامون متفاوته،خونوادم از اونا نیستن تا پول کسیو ببین دختر بدن خیلیم سخ ...

خب اگه اون به خاطر تو خودش را تغییر میداد خیال آدم راحت تر بود

به نظرم همینی که بودی باش ، و اونم تو را باید اون طور که هستی بخواهد ، زود تصمیم‌نگیر ، مهمترین مسئله بعد عز ازدواج ویژگی های اخلاقیه، احساسی نشو و تموم رفتارهاش را بسنج .

ببین این که شما عقاید مذهبی دارید و اونا نه باید کامل برات روشن بشه که چه چیزهایی برات ارزش هستن و برای اون نه و برعکس 

نماز روزه میشه گفت تا حدودی شخصیه ، روی حجاب تو تا چه حد ....،خودش روابطش  با نامحرم های دور و برش چطوره و تو می تونی کنار بیای،اهل ش ر اب و ...هست یا نه و تو نظرت در موردش چیه ....همه اینها باید برات مشخص بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش