2777
2789
عنوان

قطع شیر شب

511 بازدید | 22 پست

سلام مامانا یی که تونستین شیر شب رو قطع کنین بگین چطوری انجامش دادین من میخوام قطع کنم اما نمیدونم چطوری الان یکسالشه شبا خسته شدم اینقدر بیدار میشه شیر میخواد به خدا از خستگی شبا گریه میکنم صبح ها هم من خسته ام هم خودش از طرفی میترسم دندانش هم خراب بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووای نگو درد منم همینه شبا دو سه ساعت بکوب بخوابم حسرته برام😭😭😭😭تازه بچه من به شیشه شیر عادتش ندادم نمیتونم جز شیر هیچی بدم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
شب سیرش میکردم تو شیشش آب میریختم.بیدار میشد میدادم دستش

شبا خوب غذا میخوره اما باز بیدار میشه یه وقتایی بیدار میشه آب میخوره اما اگر شیر بخواد لیوان رو پرت میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شام خوب بخوره دم صبح ی باربیدارمیشه

نه بابا حسابی میخوره تازه نصفه شب بیدار میشه بيسکوئيت میدم میخوره ولی شیر بخواد هیچی راضی نمیشه نه آب نه بيسکوئيت 

ووای نگو درد منم همینه شبا دو سه ساعت بکوب بخوابم حسرته برام😭😭😭😭تازه بچه من به شیشه شیر عادتش ند ...

باز شیشه شیر هم خوبه این فقط شیر خودمو میخوره از شیر خشک و شیر گاو متنفره لب نمیزنه

راه مسالمت آمیز نداره متاسفانه یا حداقل من نتونستم مسالمت آمیز قطع کنم

ای بابا چه میشه کرد😟

باز شیشه شیر هم خوبه این فقط شیر خودمو میخوره از شیر خشک و شیر گاو متنفره لب نمیزنه

باور می‌کنی دیشب انقد پاشده بود گریم میگرفت بخدا صبح نمیتونستم رو پاهام وایسم میلرزیدم همش میگم کی تموم میشه من پسر بزرگم اینجوری نبود انقد خوب می‌خوابید این یکی پدرمو درآورد😭😭😭😭

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

منم پسرم یه سالو نیمشه فقط شیرخودمو میخواد به خدا یازده شب غذامیدم بازم شبا چن بار بیدار میشه حداقل سه ماهه دیگه از شیرمیگیرمش

باور می‌کنی دیشب انقد پاشده بود گریم میگرفت بخدا صبح نمیتونستم رو پاهام وایسم میلرزیدم همش میگم کی ت ...

منم بیا با هم گریه کنیم 😭😭😭

ای بابا چه میشه کرد😟

هیچی دو سه روزه اذیتش بعدش عادت می‌کنه از شیر خشک گرفتن خیلی آسون تره هی غلظت شیرو کم می‌کنی تا به آب برسی ولی شیر مادر چاره نداره

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

دوسه روز تحمل کن خییییلی سخته آ بچه تقریبا ضجه میزنه جیگر آدم کباب میشه ولی بخاطر سلامتی خودشه من دیر از شیر گرفتم دندوناش همه خرابه 

شبا تا صبح شیر میخورد

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه