2777
2789
بیشتر توضیح بده 

لگنم سمت چپش خیلی درد میکنه حدود سه ماه اینا بیشتر هست جوری که زانوم هم درد میگیره 

و وقتی راه میرم نمیتونم انگار دارم فلج میشمم میافتم زمین قشنگ۵

Just a little girl 🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لگنم سمت چپش خیلی درد میکنه حدود سه ماه اینا بیشتر هست جوری که زانوم هم درد میگیره  و وقتی راه ...

مشکل هورمونی نداری؟

پریودات منظمه؟

حتما یه سونوی شکم لگن انجام بده

ادرارت مشکل نداره؟

مشکل هورمونی نداری؟ پریودات منظمه؟ حتما یه سونوی شکم لگن انجام بده ادرارت مشکل نداره؟

کل هورمونی رو نمی‌دونم 

پریود هام نه منظم نیست 

سونو لگن؟ چشم حتما میرم 

معذرت می‌خوام که میگم جدیدا ادرار هم خیلی کم داشته باشم خودش قطره قطره ازم میاد🤐

Just a little girl 🗿

اول برو پیش یه پزشک عمومی بهت احتمالا سونو و ازمایش میده بعد معلوم میشه مشکل چیه  یا خودش حل میکنه یا میفرسته پیش متخصص 

که یا زنان هست یا مجاری ادرار و ...

شایدم دیسک کمر داشته باشی

اول برو پیش یه پزشک عمومی بهت احتمالا سونو و ازمایش میده بعد معلوم میشه مشکل چیه  یا خودش حل می ...

آهااا چشم ممنونم واقعاااا 

وای آره مامانمم دیسک کمر داره🤐😭

Just a little girl 🗿
کل هورمونی رو نمی‌دونم  پریود هام نه منظم نیست  سونو لگن؟ چشم حتما میرم  معذرت می‌ ...

احتمال داره کلیه ات باشه 

منم یه مدت درگیر بودم بعد گیر داده بودم کلیه ام هست دکتر گفت خانوم اگه کلیه ات بود ادرارت قطره قطره میومد که برای من معمولی میومد

اخرم دکتر سونو بهم گفت خانوم مشکلت دیسک