2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیشکی هم نه کویت

که اقتصادش حرف نداره و گرون ترین ارز دنیا رو داره؟! 

بعد بیاد برکت بخره؟ 

خب فایزر و مدرنا میخره

🤣🤣🤣

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

😐

سومالی هم از ایران واکسن نمیگیره

کویت آخه؟؟؟کویت؟؟؟؟؟؟؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها کسی هست بدون نوبت و بدون پارتی تونسته باشه واکسن بزنه؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

دقیقا اینو ی خانمی ک ازاین حوزویا و بسیجیاس گفت ک کویت میخواد بخره ازمون انقدر ک بهش اطمینان داره چرا شماها برکت نزدید،جایی ک رفتیم تزریق کنیم برکت نبود خب

متاسفانه اینا نتونستن برکت رو واسه مردم خودشون برسونن حالا میخوان بدن به جای دیگه؟از اطرافیان برکت زدن واسه دوز دوم به بدبختی پیدا کردن حالا برن بفرستن‌جای دیگه ببینم چ میکنن

متاسفانه اینا نتونستن برکت رو واسه مردم خودشون برسونن حالا میخوان بدن به جای دیگه؟از اطرافیان برکت ز ...

حقیقتا اگر دولت کویت درخواست واکسن برکت رو داشت،الان تلوزیون خودشو کشته بود ازبس تبلیغ میکرد،هیچ جا همچین خبرب نوشته نشده

مگه واکسن محدودیت داره هنوز؟ شیراز که محدودیت نداره به همه زدن

تهران یکم سخت میگیرن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@