2777
2789
عنوان

حق با کیه

109 بازدید | 8 پست

سلام خانوما ببخشید که این سوال رو مطرح میکنم ولی میخواستم بدونم حق با کیه

دیروز شوهرم بهم گف ما کی بچه دار میشیم ما هنوز ۵ ماهه که عروسی کردیم

منم بعد عروسی متوجه شدم که شوهرم خیلی به خانوادش وابسته هست و حتی اگه اونا بخوان جدا شیم ابنکارو میکنه چون یه باری سر حرف اونا سه ماه قهر کرد

بعدشم دلیل دیگم اینکه تو ۴ سال ۴ بار شغل عوض کرده من میترسم هم میگم بیا ۲ سالی باهم اشنا شیم

ناراحت میشه چرا من بد نیستم

حتی ما خونه هم نداریم پیش خانواده همسرم زندگی میکنیم و الان قهر کرده باهام حرف نمیزنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

به هیییییچ عنوان فعلا بچه دار نشو بابا عجب اعصابی داری پیسشونی من با اینکه طبقه بالام ولی بازم اعصاب نمونده برام چشم دیدنشونم ندارم

قناریتونم خــــب😁پنجمین کاربریمه باورت میشه؟  نمیتونم ازتون دل بکنم  باهام مهربون باشین خـو  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به هیییییچ عنوان فعلا بچه دار نشو بابا عجب اعصابی داری پیسشونی من با اینکه طبقه بالام ولی بازم اعصاب ...

اره هر چقدر خوب باشن ولی باز ادم راحت نیس که

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بهش بگو فعلا بیا دونفره زندگی کنیم خاطرات خوبی داشته باشیمو..باهم بریم بیرون و من دوست دارم دوتایی باهم تو خونه خودمون تنهایی چن سال زندگی کنیم و اینجوری خرش کن بگو فعلا بیا از زندگی دونفر مون لذت ببریم

شما ک همش قهر بودین😐💔

بگو بهش وقت برا بچه دار شدن زیاده بچه بیاد دست و بالمونو میگره سعی کن خونتون که میخرین دور باشه ب خونه مادرشوهرت تا وابستگی همسرت کم کم کم بشه راحت تر هم میتونی بچه بیاری

اره هر چقدر خوب باشن ولی باز ادم راحت نیس که

من دارم زجررررررررر میکشم خدا همشونو باهم لعنت کنه هیچ وقت شوهرمو حلال نمیکنم

قناریتونم خــــب😁پنجمین کاربریمه باورت میشه؟  نمیتونم ازتون دل بکنم  باهام مهربون باشین خـو