2777
2789

براش حمد میخونم. ان شاءالله ک چیزی نیست 

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست مویی داره شاید که خطرناکم نیست

چی هست داداش منم داره😔رفته دکتر

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نکنه کیست مویی داره؟ سوراخی چیزی دیدین؟

مگه کیست مویی پارو سست میکنه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
مگه کیست مویی پارو سست میکنه

فقط همون محدوده درد داره اونم زمانی که عفونت کرده باشه تاقبل عفونت جز سوراخ و گهگاهی چرک کردن چیز دیگه ای نداره زمانی که دیگه حدآخرش باشه و باید خارج بشه درد و عفونت شدیدی داره که شخص نه میتونه بشینه نه   راه بره شایدم دردش بزنه به محیط اطراف 

هیچوقت از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش! انتظار آدما رو پیر میکنه
کیست مویی داره . ولی الان اون کیسته درد نداره روباسنش درد داره

خب احتمالا همون کیست که الان عفونت کرده و باید جراحی بشت هیچ نگران نباشین برین دکتر از کیست نبودنش مطمین بشین که درد از کیست نیست 

هیچوقت از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش! انتظار آدما رو پیر میکنه
 فقط همون محدوده درد داره اونم زمانی که عفونت کرده باشه تاقبل عفونت جز سوراخ و گهگاهی چرک کردن ...

فکر نمیکردم اصلا سخت باشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید