2777
2789
عنوان

دوستی

56 بازدید | 6 پست

سلام. خانمها بیایید:

دوستی دارم (دختر) که دوست پسرم ازش خیلی بدش میاد. چند وقته گیر داده که باید باهاش کات کنی وگرنه دور منو خط بکش. در حالی که فعلا نمی شه چنین کاری کنم. 

اینم بگم که دوست پسرم چند سال پیش همسر سابق دوستم بوده 

دوست پسرم حدود یه ماهه  بخاطر این موضوع بلاکم کرده. و حتی یه خبر ازم نگرفته😥 یعنی منتظر زنگ منه. چرا خبر نمی گیره؟ 

استرس دارم. 

چی کار باید بکنم؟ 

یعنی با شوهر سابق دوستت‌ دوست شدی😃😃😃😅 چرا میپیچونی

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با شوهر سابق دوستت رفیق شدی دوستیتون پایدار😑

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

واقعا میرید با شوهر سابق دوستتون دوست میشید 😐😐😐

من رو کراش سابق دوستم کراش پیدا کنم حس میکنم دارم بهش خیانت میکنم 🤣🤣🤣🤣

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز