2821
2789
عنوان

ارز دیجیتال

149 بازدید | 21 پست

سلام کسی از خانومای اینجا هست که سرمایه گذاری تو ارزهای دیجیتال یاد گرفته باشه ؟ 

چقدر زمان برده یاد گرفتید و روزانه چقدر وقت گذاشتید ؟

چقدر سرمایه گذاشتید و چقدر سود کردید؟

ارزششو داره آدم بخواد واردش بشه؟ 

ارزششو داره

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون کسایی ک چندسال پیش برا خودشون بیت کوین جمع کردن درحالی ک بقیه میگفتن کلاهبرداریه و ارزش نداره الان میلیاردها پول دارن

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

اون کسایی ک چندسال پیش برا خودشون بیت کوین جمع کردن درحالی ک بقیه میگفتن کلاهبرداریه و ارزش نداره ال ...

اره ولی چشم انداز الانش رو تا میانگین یکسال دیگه نمیدونم چطوریه ...

اره ولی چشم انداز الانش رو تا میانگین یکسال دیگه نمیدونم چطوریه ...

مطمعن باش در آینده خیلی باارزش میشن

مطمعن باش در آینده خیلی باارزش میشن

اره دوست دارم یادبگیرم به هرحال یه چیزی هست که برا تایمی که آدم تو خونه هست و نمیتونه بره سرکار حداقل یه منبع درآمد خوبیه 

من بیست میلیون گذاشتم پولم شد ۹۰۰ هزار😡😡😡

جدی میگی؟ با آموزش رفتی داخل بازار یا همین جوری یه چیزی خریدی گذاشتی بمونه یخ مدتی؟ وای چقدر زور داره پولت بره 😐

دو ملیون شده 800هزار تومن البته قبلا تا ده ملیونم رف دوتومنم در نیوردم الان کلی تو ضرر

با آموزش وارد شدی یا بدون آموزش؟ 

یه چیزی خریدی گذاشتی بمونه برا یه مدتی ؟ 

جدی میگی؟ با آموزش رفتی داخل بازار یا همین جوری یه چیزی خریدی گذاشتی بمونه یخ مدتی؟ وای چقدر زور دار ...

از نزدیکانم که بلد بودن کمک گرفتم. اونا چند وقت سود کرده بودن ولی بعدش همه افتادن تو ضرر. 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز