2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پتو تشک بالشت و ملحفه 

قابلمه بشقاب لیوان چاقو قاشق چنگال کاسه

لگن 

حوله لباس 

دمپایی روفرشی، دمپایی برا تو راهرو

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

وااای عزیزم چقدر خوشحال شدم برات قدر این دورانو خیلی بدون که یکی از بهترین های زندگیته😍

حوله،مسواک،لیوان. تاید. قاشق وچنگال و پیش دستی و بشقاب .سینی کوچولو هم ببر ممکنه لازم بشه

ملافه برای روی تخت و بالشت . پتو مسافرتی هم ببیری بهتره. یه تشت کوچیک برای شستن لباسا. شامپو و صابون. خوراکی های کم جا وخشک مثل بیسکوییت و آجیل. دمپایی روفرشی. چنتا کتاب که اگه حوصلت سررفت بخونی.

یه بسته دستمال کاعدی . چنتا قرص مسکن و سرما خوردگی .نبات  و چند دست لباس برای دانشگاه و توی خوابگاه 

تقریبا هرچی یادم بود نوشتم .🤔

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

تشک،بالش، پتو،قاشق چنگال چندتا،ملاقه،قابله متوسط و کوچیک،ماهیتابه متوسط ، دستگیره، قوری و کتری، اسکاچ، لیوان دوتا،فنجون، میز تحصیلی نشسته برای وقتایی که رو تخت درس میخونی، گوشی صداگیر نجاری که اگه سرو صدا بود موقع درس بداری، چشم بند خواب، قران و سجاده،چادر نماز ،کیف پارچه ای لباس یا همون جایی یجاده که لباس تو خونه ایتو توش بذاری تو کمد جیزی توشون نره،پودر سوسک کش بکش بکشبرای اینکه اول کار دخل همه چیو بیاری،چاقو،چراع قوه ، لوازم حمامتو توی یه سبر بذار ، لگن متوسط،تاید ، لوازم خوراکی،پلاستیک فریزر ،دمپایی روفرشی ودمپایی برای دم در سوییت،  سه راهی برای راحتی خودت، درباز کن، سشوار، کبریت یه بسته برای احتیاط، فلاسک هم یادت نره،سبد میوه  ،یه آبکش کوچولو،ظرف های در دار یخجالی که غذاهاتو خواستی یخچال بذاری توشون بریزی،اینا به ذهنم رسید 

مرسی گلم😍😘

لوازم شخصیتم خودت میدونی دیگه، قرصای مختلف هم بردار که داشته باشی،چسب زخم و کرم سوختگی هم بردار، سینی گرد بردار که توش بتونی برنج یا هرچی پاک کنی، نوار بهداشتی هم چندبسته بردار ، گیره لباسم بردار که به لباسات بزنی ماژیکم بردار ،چسب نواری ،برچسب.اونجا هم رو لوازم خوراکیت مثل گوشت و...برچسب اسمتو بزن ک جابجا نشه چون اجناس مشابه زیاده ممکنه قاطی بشه😂