2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

DSLRبخر ازینا ک لنزش جدا میشه حرفه ایه اونایی ک لنزش چسبیدست کامپکته حرفه ای نیس

قیمتش چقده؟لنزش جدا بشه بهتره؟ هیچی از دوربین عکاسی نمیدونم به راهنمایی احتیاج دارم ممنون میشم کمکم کنی

S.Z
نه برای خونه میخوام

تا جایی که من میدونم اگه بخوای دوربین حرفه ای بگیری گرون در میاد معمولا برا خونه نمیگیرن مگه اینکه پولش برات مهم نباشه، وگرنه دوربین های خونگی کیفیتشون با دوربین گوشی خوب خیلی تفاوت نداره، بعد روز به روز گوشی با دوربینای قوی تر میاد، مارک  canon خوبه، من یکی دارم که ۱۰ سال پیش خریدم یکی دو سال استفاده کردم بعد گوشی جدید گرفتم دوربینش بهتر بود گذاشتم کنار

قیمتش چقده؟لنزش جدا بشه بهتره؟ هیچی از دوربین عکاسی نمیدونم به راهنمایی احتیاج دارم ممنون میشم کمکم ...

ارزونترین مدل کانن dslr رو با ۹ونیم میلیون میتونی بخری مدل 4000d 

لنز ارزونتر میخای ۱۸_۵۵ بردار نسبت به ۱۸-135ارزونتره برای مصرف خانگی کافیه

فرقشم با۱۸-135 میزان زوم کردنشه

6 تا7 تومن

با این قیمت یه دیجیتال کانن میتونی بگیری ولی وقتی دیجیتالو و dslrرو دستت بگیری خیلی فرق دارن

دیجیتال خیلی کوچیکه مثل گوشیه ولی dslrحرفه ایه لنزش بزرگه میتونی باهاش عکسهای حرفه ای بگیری تنظیمات دستی داره مثلا از قطره های آب با وضوح بالا با تنظیمات دستی عکس گرفت ولی دیجیتال اینجوری نیست لنزش کوچیکه تنظیمات دستی نداره