2777
2789
عنوان

اگه میشه کمکم کنید

261 بازدید | 22 پست

سلام من امروز نمیدونستم به کی حرفامو بگم و از کی کمک بخوام برای همین گفتم که اینجا حرفمو بزنم ..

من ۱۶ سالمه با مادرم و ناپدریم زندگی میکنم از چند سال پیش که مادرم با ناپدریم ازدواج کرده من تلاش دارم رابطمو باهاش خوب نگه دارم و مثل پدر برام باشه اما ایشون آزارم میده و به اندامم دست میزنه از وقتی که ۱۰ ساله بودم تا امروز که دوباره اینکارو به شوخی کرد و وقتی مادرم نبود اومد و من داشتم ظرف میشستم پشتم وایساد و کارش رو تکرار کرد منم گفتم برو اونطرف و اینها .. که رفت چند دقیقه دیگه اومد مثلااا داشت کمرم رو ماساژ میداد ..

اگر به مادرم بگم که نمیدونم برخوردش چیه و طرف چه کسیو میگیره ممکنه محدود ترم کنن

پدر بزرگ و مادر بزرگ و کسی رو هم ندارم برم پیشش

خیلی دوست دارم حال روحیم مثل بقیه باشه خب خیلیم تلاش میکنم اما نمیشه و نمیزارن من نمیدونم چه کاری کنم

اگر افکار پوسیده دارید رد شید جواب ندید .

ناپدری و نامادری هیچ وقت پدرمادر نمیشن توهین نباشه به یسریا که انسانن 

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به مامانت حتما بگو تا پورو تر نشده از خودت خیلی دفاع کن تا جایی که میتونی نزدیکت شد با زانو بزن... 

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   
به مامانت حتما بگو تا پورو تر نشده از خودت خیلی دفاع کن تا جایی که میتونی نزدیکت شد با زانو بزن...&n ...

احتمال زیاد دفاع میکنه ازم بدیش اینه یه خواهر ۶ ساله دارم و مامانمم بارداره 

احتمال زیاد دفاع میکنه ازم بدیش اینه یه خواهر ۶ ساله دارم و مامانمم بارداره 

مامانت بدونه بهتره یا ندونه و شاید همه چی بدتر بشه؟ 

برو حتما با مامانت بگو تا پشیمون نشدی 

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   
باشه اگر چیزه دیگه ای میدونید کمکم کنید 

چشم عزیزم هر کمک لازم داشتی کافی پیام بدی

دیگه اینکه هیچ وقت باهاش تنها نمون

اگر مامان پرسید چرا بگو معذبی

وسعی کن اروم به مامان موضوع روبگی تا جبهه نگیره ویا با همسرش درگیر نشه

قبل از این ک به مامانت بگی زنگ بزن اورژانس اجتماعی و اصلا خجالت نکش از این موضوع که نتونی بهشون بگی

خیلی راحت صحبت کن . خیلی ها شبیه تو هستن و میرن دنبال کمک 

پس نگران نباش و اصلا خجالت نکش