2777
2789
عنوان

کمک لطفا

79 بازدید | 9 پست

سلام 

چندوقت پیش فهمیدم خواهرم و شوهرم بهم پیام عاشقانه میدن نمیدونم رابطه از چه وقت بود و چجوری بود بعد کلی غلط کردم و ببخشید و اینا بخاطر دختر ۶سالم گذشتم دیگه خواهرمو گذاشتم کنار رفت و امد زنگ و حتی شمارشو پاک کردم کاری باهاش ندارم

تولد شوهر( خواهرمه یه خواهر دیگه)اونم هست نمیدونم چیکارکنم دوس ندارم شوهر مو اون بازم همو ببینن چیکارکنم به شوهرم بگم نیاد چجوری میشه برادر شوهرخواهرم با شوهرم دوسته بنظرتون چیکارکنم میخواستم بگم کاری پیش اومد به داستانی شد نیومد ولی بااون دوسته نمیدونم چیکارکنم

وا خب نذار بیاد 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رک به شوهرت بگو بخاطر کاری ک‌کردی دوست ندارم بیای باخواهرم‌چشم‌توچشم بشی

یه چیز دیگه برادر شوهر خواهرم باهاش دوسته مطمعنم دلیلشو میپرسه و شوهرم فکرمیکنم چیزی بگه که منو خراب کنه چون بارها منو جلوی اینو اون خراب کرده بخاطر کارای خودش که بد به نظر نیاد

کلا نرو 

که شوهرتم ناراحت نشه 

به خواهرت الکی بگو ما برامون یه مشکلی پیش اومده مثلا شوهرم تب کرده نمیتونه بیاد منم بمونم پیشش بهش رسیدگی کنم 

اینجوری هم اعصابت راحته هم شوهرت ناراحت نمیشه که چرا تو رفتی منو نبردی 

کلا نرو  که شوهرتم ناراحت نشه  به خواهرت الکی بگو ما برامون یه مشکلی پیش اومده مثلا شوهر ...

ن میخوام برم که ناراحت شه نمیخوام ناراحت نشه چون دلمو شکوند دلش بشکنه بی اعتنایی بفهمه کارش چقد بد بوده نکه از خانوادم بزنم بخاطراون 

2790
2778
2791
2779
2792