2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای دارچین و زنجبیل شنیدم خوبه برا تقویت اراده

دیستون مه چم خمارا😍سیاهی جته چمانا🤤گردیتم به نکابا👑برتا همه دلارا🥰یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه💔زندا وتیا سوهتون😙با خاطرا تی سبنا✌🏻اینکه ستم گومن نکورته بوتگون من حیران😔هر شب من ارسره تون🙂شیدا من پا تبه تون🤕گوآیی غم و دردانا♡زندا وتی من سوهتون🤩دل صاف بوانتن تگالان🤍سهراب زاهدانیه💚دردان دله مه بازن در زندگانیه🙃سوهتون وتی رویاوا😪بیا بر وتی خیالان😓پروشته همه دلارا😥ما چویه دا بربادان😢وافا گو کس مکن تو♥کس تا ترا وفا نه😊بره تی جوانیه تا😒کس تا ترا پروا نه😏تمام زندگیمه✨بر باد خاطراتن🙂💔جوانی هم مه سوهتا چون مایدا تباهن🖤دل صاف بوان گو دردان🙃ممادره تی ارسان�سوهته وتی دلارا🌠پاظالمن دوستا💔یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه😪تمام گو شاعری مه😊گو درد و تی غمانا😢بیا تو مکن سزائی یادانه تا وتیا😘

برنامه ریزی خاص خودت رو بساز

به نظرم اصلا حتی خانه دارم باشی باید برنامه داشته باشی براش

بعد اگه در مورد درس و کار کردن و..... اینا باشه

مثلا به خودت بگو اگه سه ساعته تمومش کنم یه جایزه میدم به خودم مثلا اخر شب فیلم ببینم

واگه انجام ندادی تنبیه در نظر بگیر برا خودت

شاید مسخره باشه در نظرتون ولی خیلی کار سازه

انجام دادم و دارم میدم که میگم❤

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
برنامه ریزی خاص خودت رو بساز به نظرم اصلا حتی خانه دارم باشی باید برنامه داشته باشی براش بعد اگ ...

راستش من همیشه برنامه ریزی داشتم واینا ولی تا یه تایمی بهش پایبند بودم بعدش اصلا ولش میکردم حالا از امشب این سیستم پاداش و تنبیه میزارم ایشالا کار کنه 

مرسی کلی

راستش من همیشه برنامه ریزی داشتم واینا ولی تا یه تایمی بهش پایبند بودم بعدش اصلا ولش میکردم حالا از ...

خواهش میکنم

مؤید و البته موفق باشید🌷

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan