2777
2789
عنوان

رو مخ ترین کاربرای سایت

470 بازدید | 55 پست

یعنی رو مخ تر از اونایی ک پز میدن تو سایت و اونایی که تاپیک میزنن شوهر دارم یا زن دارم عاشق یکی دیگه شدم میدونین کیان؟اینایی ک عین طوطی تو هر تاپیکی بدون توجه ب عنوان فقط میگن قضاوت نکنید.یا میان میگن ب جا سرزنش راهکار بدین...اخه چه راه حلی میتونیم بدیم بگیم چطور مخ بزنه؟اون چراغ فکرتونم خاموش کنید نورش کورمون کرد لعنتیای متفاوت

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

من من😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان منظورت منم

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
ن تو خوبی😉😉

😂😂😂ن بابا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

خب اخه طرف هنوز کاری نکرده خیانت نکرده میگه تو فکرم دوسش دارم نگفت خیالاتیم باهاش کردم بعد طرف نوشته تو حتما اگر مجرد میشدی فا حشه میشدی😐😐😐خب الان چطور به این نتیجه رسید 

این ادما رو مخ ترن تا اونا هرچی به ذهنشون میرسه میگن همینقدر راحت :)

یکی اومده توی تاپیک هام درمورد یکی از پستهای من نظر داده که گذاشتم به شما چه ارتباطی داره خداراشکر همه کلانتر هستن /مخاطب خاص/

اینقدر با شعور ندیده بودم ادعا زمین تا آسمون شعور زمین تا هسته زمین

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2790
2778
2791
2779
2792