2777
2789

اینکار نکن وقتی برای پنجاه درصد بخونی یکدفعه دیدی بیست سی زدی الا فیلماش خوبه برای ریاضی فیزیک ببین بعدم کتاب جامع مهر و. ماه بگیر تست بزن برای ریاضی فیزیک هم خیلی سبز بگیر جلد پایه با هم دوازدهم جدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکار نکن وقتی برای پنجاه درصد بخونی یکدفعه دیدی بیست سی زدی الا فیلماش خوبه برای ریاضی فیزیک ببین ...

برا ریاضی مهروماه بخرم؟  برا فیزیک خیلی سبز؟

کاربریم دست خودم و دوستامه  
فرهنگیان 

در کل از الان برای درصد پایین نخون چون خوب وقت داری فرهنگیان هم بیشتر ترازت مهمه فیزیک از دهم شروع کن ریاضی هم موضوعی یعنی کل تابع با هم مهر و ماه البته اگر بگیری خودش موضوعی

مرسیییی گلم 🥰🥰

خواهش عزیزم ریاضی فیزیک اول تست آموزشی حل کن یعنی زمان نگیر قشنگ سوال بخون بعد بپرس از خودت که چی میخواد چرا الان از این فرمول رفتم قشنگ تحلیلش کن حتی درست هم زدی پاسخنامه رو بخون اینجوری کم کم راه میفتی بعدش تستایی که غلط زدی یا نکته دار یا شک داری علامت بزنی وقتی داری تست آموزشی میزنی موقع مرور زمان دار بزن اونا رو مرور هم یادت نره که بشدت مهمه نزار فاصله هاش طولانی بشه ، بهترینش یکی آخر همون روز یکی سه روز بعد یه هفته بعد و ماهی یه بار 

موفق باشی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خواهش عزیزم ریاضی فیزیک اول تست آموزشی حل کن یعنی زمان نگیر قشنگ سوال بخون بعد بپرس از خودت که چی می ...

عریزم میخوام با یحیوی پیش برم ریاضیم با ملاک پور 

چون خیلی افتضاحه وضعم 

کاربریم دست خودم و دوستامه