2821
2789
عنوان

چس کردن یعنی چی

5469 بازدید | 18 پست

دوستم همش ب بقیه میگه چرا چس کردین چرا چسین و اینا دقیقا منظورش اینه ک چرا ناراحتی؟ یا مثلا خودتو چس میکنی

اه نمیدونم چ جوری بگم

باز میشه این در صبح میشه این شب

ینی چرا تو قیافه ای 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم کدوم خری اینو باب کرده انداخته دهن همه .🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
نمیدونم کدوم خری اینو باب کرده انداخته دهن همه .🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

اون آهنگه ک میگه 

تا میکنی واسم خودتو ک چس 

اتاقُ میکنم پُرِ گل رز

..😂

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  

😂😂😂 

یعنی قیافه میاد 

یا پز الکی میده   

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اون آهنگه ک میگه  تا میکنی واسم خودتو ک چس  اتاقُ میکنم پُرِ گل رز ..😂

احتمالا راسو دوس داره😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...