خوردیم و هیچیمون نشد،خراب نشده بوده ؟من توهم زده بودم بوش عوض شدهفوت و فنش رو میشه بگی لطفا ؟من بلد ...
جو رو بزار خوب بپزه، بعد یه عدد پیاز سفید رو با کره تفت بده نباید سرخ بشه،بعد هویج رنده درشت شده رو بریز و آب مرغ و جو رو هم بریز تا خوب بپزه بعد شیر رو گرم کن شیر و آب مرغ باید هم دما بشه تا نبره، شیر رو اضافه کن تا وقتی به جوش اومد هم بزن تا نبره، بعد یه بسته خامه رو رو تو کاسه ای با چند قاشق شیر باز کن و نمک بزن و دو قاشق هم آرد بعد از سوپ بریز روش هم باز بشه و گلوله گلوله نمونه و هم با سوپ هم دما بشه بعد بریز تو سوپ و هم بزن بعد یکی دو دقیقه خاموش کن ، دوباره یه مقدار از سوپ رو بکش کاسه ای و توش آبلیمو بریز و اونو هم به سوپ اضافه کن . خیلی عالی میشه موقع سرو روش فلفل سیاه و دارچین بریز ، یه نته هویج رنده شده رو تو آبکش بریز و بشور تا رنگش بره و سوپ نارنجی نشه، این دستور بسیار خوشمزه و لذیذ میشه
من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم