2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

119 بازدید | 21 پست

تو رو خدا به من بگین چطوری بخونم قبول شم ؟ پایم صفره

میخوام فیلم ببینم خوبه؟ مشاور شاید گرفتم شما بگین برا من ک سه سال ار درس فاصله داشتم چیکار کنم، رشتمم تجربی

کسی هس مثل من باشه بیاد با هم بخونیم؟

کاربریم دست خودم و دوستامه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز از فردا صبح ساعت هفت شروع کن بجنب 

😃یک عدد کنکوری 401 انسانی ام 

😒به خودت بیا تا نزدم لهت نکردم

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
من خیلی وقته شروع کردم اول ببین هدفت چیه باید انگیزه درونی داشته باشی اگه رشته های تاپ بخوایی کودوم ...

پس هیچی من فرهنگیان میخوام

کاربریم دست خودم و دوستامه  
اخه پایم ضعیفه من حتی تو ضرب و تقسیم مشکل دارم🥺

کتابهای محاسباتی کنکور هستن یکی از اون هارو تهیه کن اگه هم مشکل داشتی یه سری به کتاب های سال های قبلت بزن قول میدم ظرف دوماه دستت راه بیفته فقط از ماشین حساب استفاده نکن

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570