2821
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۰

178 بازدید | 12 پست

سلام من پسرم.امسال یعنی سال ۱۴۰۰ کنکور داشتم رتبم شد ۳۷۳ منطقه ۲. از مازندران هم هستم

اولویت اولم رو تو انتخاب رشته علوم قضایی زدم که منو دعوت به مصاحبه نکردن.رتبه زیر ۱۰۰ ها رو دعوت کردن به نظرم.اولویت دوم و سوم و چهارم رو به ترتیب حقوق تهران و شهید بهشتی و علامه طباطبایی تهران زدم فقط هم روزانه.بعد تا ۱۵ کد رشته رو دبیری ادبیات و مشاوره زدم.بعد فرهنیگان هم حقوق اصفهان و فردسی مشهد و مازندران زدم.خودم اهل مازندرانم.حالا سوالم اینه که از اونجایی که احتمال قبولی تو حقوق سه تا دانشگاه کمه البته علامه یه کم احتمال داره ولی به هر حال اشتباه کردم که فرهگیان رو زدم؟چون با خودم میگم با این رتبه حیفه بری فرهگیان از یه ور هم مزایا و امتیاز های فرهگیان.حقوق هم خیلی اشباع شده.پارسال تو ازمون وکالت فقط ۳۸۰۰ نفر از ۸۰ هزار نفر فکر کنم گرفتن.

حالا به نظرتون فرهنگیان برای یه پسر خوب نیست؟ 

علوم قضایی هم خیلی دوست داشتم ولی حیف که نشد اعتراض هم زدم شاید تو تکمیل ظرفیت قبول بشم که خدا کنه بشم 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کی گفته پسر فرهنگیانی دیدم خیلی هم عالی و راضی 👌 

با این رتبه انشاالله آینده خوبی هم دارید اگه همینطور ادامه بدید

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

سلام 

ببین برو فرهنگیان 

اشتباه نکن از سربازی هم معاف میشی 

بعد حقوقت ثابته 

میتونی یه رشته تو فرهنگیان مثلاً عربی یا ادبیات رو بزنی هم معلم باشی هم میتونی استاد دانشگاه هم بشی 

خواهشاً بغیر از فرهنگیان به چیز دیگه ای فکر نکن 

موفق باشی 

سلام  ببین برو فرهنگیان  اشتباه نکن از سربازی هم معاف میشی  بعد حقوقت ثابته  ...

اره ادم وسوسه هم میشه.الان تو دوران دانشجویی به هر دانشجو ۳۵۰۰ حکم هست و ۲۶۰۰ میدن که خیلی خوبه که دستت تو جیبه خودته.بازم باید صبر کنم تا نتیجه بیاد هر چی‌که خیره.من سپردم به خدا هر چی شد میرم.البته هم به حقوق علاقه دارم هم به فرهنیگان 

اره ادم وسوسه هم میشه.الان تو دوران دانشجویی به هر دانشجو ۳۵۰۰ حکم هست و ۲۶۰۰ میدن که خیلی خوبه که د ...

فرهنگیان کارتون تضمین شده هست 

ولی حقوق چهار سال باید بخونی و آزمون وکالت بدی معلوم نیست قبول بشین یا نه 

تا اگه حقوق برین هم باید سربازی برین 

فرهنگیان خیلی خوبه 

من آرزومه معلم بشم این یازده سال رو عین ... خوندن الان تنبل شدم لایه کتاب رو باز نمیکنم 

فکر کن با بچه های مدرسه هستی میتونی اشتباهاتی که داشتی رو بهشون بگی تا اشتباه نکنن کمکشون کنی خیلی حس خوبی داره 

فرهنگیان کارتون تضمین شده هست  ولی حقوق چهار سال باید بخونی و آزمون وکالت بدی معلوم نیست قبول ...

من بیشتر نگرانیم بابت اطرافیانمه.چون اگه فرهنگیان قبول شم تا یکماه ولم نمیکنن هی میگن با این رتبه فرهنیگان؟تو باید الان بری داشنگاه تهران درس بخونی و فلان و فلان.بیشتر این سرکوفت ها اذیتم میکنه.هنوز نتایج نیومده دارن به من میگن وکیل خدا بداد بعد اعلام نتایج برسه

من بیشتر نگرانیم بابت اطرافیانمه.چون اگه فرهنگیان قبول شم تا یکماه ولم نمیکنن هی میگن با این رتبه فر ...

آینده خودت بهتر از حرف دیگرانه 

اوضاع مملکت رو ببین دیگه 

فرهنگیان ابهت خاصی داره 

ما برای مردم و اطرافیانمون زندگی نمی‌کنیم 

الان من اگه امسال بدترین رتبه رو هم بیارم زندگی خودمه اگه بهترین رتبه رو هم بیارم زندگی خودمه 

زمانی که نتونستی کار پیدا کنی اطرافیانت برات کار جور میکنن؟ 

هزینه زندگیت رو میدن ؟ 

مدرسه فوقش تا ساعت 2 بعد از ظهر باز اگه دلت خواست هم میتونی یه شغل نیمه وقت بگیری 

اشتباه نکن