2777
2789
عنوان

با وجود بی بی منفی بازم برم آز بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 41 پست
ببین تا روز موعد پریودی ۶تا بی بی چک زدم😂😂ولی انقد منفی دیدم که الان که موقعش هست که باید بی بی چک ...

سفید و شفاف ینی بی رنگ دیگه؟؟ 

تا حالا سابقه همچین ترشحی رو داشتی ؟؟ 

من بار اولمه و دقیقا مثه شما یه هفته قبل پریم این ترشحات شروع شد ...خیلی رقیق و بی رنگ و بی بو !

امروز ۱۲ روز از موعدم گذشته و دیروز بی بی منفی بود ولی همچنان من ترشح دارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر سابقه عقب انداختن نداشتین .... بلعه باردارید .... چون ترشح نشونه بارداریه

سابقه داشتما.. البته در حد ۴-۵ روز 

نه اینقدررر...هر ماه هم حتما پری میشدم ولی این ماه نشدم

منم ماه های قبل اصلا ترشحاتم انقدر زیاد نبود ترشح داشتم ولی خیلی کمتر  منم از انتظار دارم دیون ...

تیر ماه بخاطر تنبلی اچ سی جی تزریق کردم ولی منفی میشد و آخرشم پری شدم 🥲 

آسی میترسم پریود نشدنمون از استرس باشه نه حاملگی😭

من استرس ندارمااا...آخه خیلی حرف شنیدم و انتظاار واسه همین زدم به بیخیالی...گفتم خدایا هر جور خودت میخوای ...

ولی پری نشدم که هیچ...

هرچی بیشتر فعالیت میکنم بیشتر ترشح دارم 

تیر ماه بخاطر تنبلی اچ سی جی تزریق کردم ولی منفی میشد و آخرشم پری شدم 🥲 

منم تنبلی داشتم ۳ماه ال دی خوردم تقریبا درست شد ...یعنی بنظر خودم تا حدودی منظم بود پریودام ماه قبل به موقع پریود شدم ولی این ماه نمیدونم چی شده دقیقا حامله ام یاچی

اره داشتم همیشه ولی نه انقدر زیاد ایندفعه خیلی زیاد بود اصلا مثل همیشه نبود 

احتمالا بارداری شما عزیزم...

من پری های قبلیم رو زمان تخمک گذاری ترشح داشتم و میفهمیدم 

اما تموم که میشد خشک میشدم و دیگه ترشح نداشتم ...ایندفه نمیدونم چرا اینطوری شد

من ماه اولمه.اقدام کردم ..شما چی؟ از کیت هم استفاده کردی؟

من از اردیبهشت ماه اقدام داشتم و چون بیخیال شدم ..دیگه کیت هم نزدم ..یکمی هم تنبلی داشتم آخه 🤔

منم تنبلی داشتم ۳ماه ال دی خوردم تقریبا درست شد ...یعنی بنظر خودم تا حدودی منظم بود پریودام ماه قبل ...

ینی منظم بودی؟؟ احتمال داره بخاطر اقدامت بدنت یکم پری هات رو عقب و جلو بندازه ... علائم دیگه ای نداری؟؟ 

مثلا من همیشه موقع پری درد کمر داشتم و درد دل و سینه هام حساس میشد و سنگین 

ولی ایندفه هیچکدومو ندارم 

سابقه داشتما.. البته در حد ۴-۵ روز  نه اینقدررر...هر ماه هم حتما پری میشدم ولی این ماه نشدم

ان شالله خیره عزیزم 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!