2777
2789
عنوان

با وجود بی بی منفی بازم برم آز بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 41 پست

منم مثه تو هستم ولی من ۷روز گذشته ...واقعا دلم نمیخواد برم ازمایش بدم بعد منفی شه اعصابم بهم میریزه از طرفی هم میترسم زعفرون و اینا بخورم برا پریودی ولی خدایی نکرده باردار باشم 

نمیدونم چه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیازی نیست اگه باردار بودی نشون میداد بی بی

به نظرت چرا انقد ترشح دارم؟؟ خسته شدم آخه ...هیچوقت انقد ترشح نداشتم..

از طرفی همیشه موقع پری هام من سینه هام درد میکرد...ایندفه کلا درد نمیکنه 

آره همش دل دل میکنم برم آز بدم یا نه... خودم که امیدی ندارم ولی فقط و فقط نمیدونم چرا انقدر ترشح دا ...

اگه هزینه آزمایش برات مقدور الان برو ازمایش بده خودتو راحت کن بود که مبارک نبودم فدای سرت حداقل تکلیفت مشخصه

به نظرت چرا انقد ترشح دارم؟؟ خسته شدم آخه ...هیچوقت انقد ترشح نداشتم.. از طرفی همیشه موقع پری هام م ...

ترشحو نمیدونم چون ممکنه به غیر از حاملگی دلایل دیگه هم داشته باشه. بزن گوگل میاره اما چون ۱۲ روز گذشته محاله بی بی اشتباه کنه . شاید از استرس زیاد نمیشی

منم مثه تو هستم ولی من ۷روز گذشته ...واقعا دلم نمیخواد برم ازمایش بدم بعد منفی شه اعصابم بهم میریزه ...

بی بی هات منفی میشه ؟؟ ترشحاتت آبکیه؟؟ البته ببخشیدا...

چند وقته ترشح داری؟؟

ینی ۹ روز بعد از موعدت پری شدی؟؟ ترشحاتت آبکی بود ؟؟

اره ۹‌روز دیر کردم و ترشحات زیادی داشتم 

حتی بی بی هم زدم منفی بود 

اخه نزدیک پریودیم اقدام داشتم بعد دیدم ای وای پریود نمیشم ۹ روز طول کشید تا پری اومد 

از سینه درد مردم زنده شدم

ترشحو نمیدونم چون ممکنه به غیر از حاملگی دلایل دیگه هم داشته باشه. بزن گوگل میاره اما چون ۱۲ روز گذش ...

استرس ندارم آخه ...

عفونتم ندارم و تا به حال ترشحی نداشتم شبیه به این یکی...

انتظار خیلی سخته:(

بی بی هات منفی میشه ؟؟ ترشحاتت آبکیه؟؟ البته ببخشیدا... چند وقته ترشح داری؟؟

ببین تا روز موعد پریودی ۶تا بی بی چک زدم😂😂ولی انقد منفی دیدم که الان که موقعش هست که باید بی بی چک بزنم میترسم 

نگا من از یه هفته قبل موعد ترشحاتم زیاد شد خیلی زیاد انقدر که بهت بگم روز قبل موعد تکون میخوردم ترشح میومد بیرون ولی از روز موعد که پریود نشدم تا الان که ۷روز میگذره ترشحاتم کمتر شده ولی بازم دارم 

یا ابکیه یا سفید و شفاف

به نظرت باردارم؟؟  خیلی از موعدم گذشته ها ولی بیبی منفیه

اگر سابقه عقب انداختن نداشتین .... بلعه باردارید .... چون ترشح نشونه بارداریه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
استرس ندارم آخه ... عفونتم ندارم و تا به حال ترشحی نداشتم شبیه به این یکی... انتظار خیلی سخته:(

منم ماه های قبل اصلا ترشحاتم انقدر زیاد نبود ترشح داشتم ولی خیلی کمتر 

منم از انتظار دارم دیونه میشم ...دیگه از منفی شدن بی بی چکم میترسم