منم مثه تو هستم ولی من ۷روز گذشته ...واقعا دلم نمیخواد برم ازمایش بدم بعد منفی شه اعصابم بهم میریزه از طرفی هم میترسم زعفرون و اینا بخورم برا پریودی ولی خدایی نکرده باردار باشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به نظرت چرا انقد ترشح دارم؟؟ خسته شدم آخه ...هیچوقت انقد ترشح نداشتم.. از طرفی همیشه موقع پری هام م ...
ترشحو نمیدونم چون ممکنه به غیر از حاملگی دلایل دیگه هم داشته باشه. بزن گوگل میاره اما چون ۱۲ روز گذشته محاله بی بی اشتباه کنه . شاید از استرس زیاد نمیشی
بی بی هات منفی میشه ؟؟ ترشحاتت آبکیه؟؟ البته ببخشیدا... چند وقته ترشح داری؟؟
ببین تا روز موعد پریودی ۶تا بی بی چک زدم😂😂ولی انقد منفی دیدم که الان که موقعش هست که باید بی بی چک بزنم میترسم
نگا من از یه هفته قبل موعد ترشحاتم زیاد شد خیلی زیاد انقدر که بهت بگم روز قبل موعد تکون میخوردم ترشح میومد بیرون ولی از روز موعد که پریود نشدم تا الان که ۷روز میگذره ترشحاتم کمتر شده ولی بازم دارم
به نظرت باردارم؟؟ خیلی از موعدم گذشته ها ولی بیبی منفیه
اگر سابقه عقب انداختن نداشتین .... بلعه باردارید .... چون ترشح نشونه بارداریه
چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!