2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکسی هرجور دوست داره ازدواج میکنه 

ولی من اصلا موافق این سبک نیستم و این نظر منه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ما فقط یک سبک ازدواج داریم.سبکی که درسته معقوله خداپسندانس و کم آسیب.اونم اینکه دختر وپسر یاهمو میبینن بالاخره یه جایی یامعرفی میشن میان خواستگاری زیر نظر خونواده جلسات اشنایی وشناخت.مشورت تحقیق صحبت وازدواج صورت میگیره.این الفاظ سنتی ومدرن چیه که مدشده ومیگن؟!!!!کی گفته هرکی دوست پسر نداشته همینجوری بدون شناخت واشنایی سرشو میندازه پایین میره زن یکی میشه؟!!!!!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

دکتر هلاکویی میگه عصر امروز اگه شما عاشق نشدین هیچ لزومی نداره با کسی ازدواج کنین .بنظر خودمم درست نیس بدون هیچ علاقه و عشق و شناختی با یه نفر ازدواج کنی ازکجا معلوم بعدا بوجود بیاد؟

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
دکتر هلاکویی میگه عصر امروز اگه شما عاشق نشدین هیچ لزومی نداره با کسی ازدواج کنین .بنظر خودمم درست ن ...

ینی شما میگی همه قبل ازدواج باید باهم دوست باشن

دعا کنید برام لطفا
دکتر هلاکویی میگه عصر امروز اگه شما عاشق نشدین هیچ لزومی نداره با کسی ازدواج کنین .بنظر خودمم درست ن ...

بدون علاقه که ازدواج نکردیم. همو دیدیم با هم حرف زدیم رفت و آمد کردیم بعد که دیدیم علاقه ای وجود داره ازدواج کردیم

ما فقط یک سبک ازدواج داریم.سبکی که درسته معقوله خداپسندانس و کم آسیب.اونم اینکه دختر وپسر یاهمو میبی ...

ن خب شناخت ک هس منظورم اینه ک پسره از قبل دختره رو ندیده و حالا قرار خواستگاری گذاشتن حالا اگ پسره دختره رو دید و نوسندید دختره نابود میشه ک

دعا کنید برام لطفا