2777
2789
عنوان

ژن برتر 😛😛

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 21 پست
نمیبخشمت😐  ارههه ماهم صورتمون لاغر میمونه😑

😁 قدت چنده ؟

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷۳

نمی بخشمت چهار سانت ازم بلند تری 😁 ولی با این قدت زیاد شکم و پهلو هات مشخص نمیشه نگران نباش 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
اخه قد بلند کجاش خوبه توی ایران😐 راه میرم بم میگن درازو این حرفا😐

از حسودی شونه عزیزم .حسرت یک سانت از قدتو میخورن اولین چیزی که توی جذابیت نمودار میشه قد و اندام خوبه حالا بعدش چهره و چیزای دیگه 

از حسودی شونه عزیزم .حسرت یک سانت از قدتو میخورن اولین چیزی که توی جذابیت نمودار میشه قد و اندام خوب ...

اره خودمم تا ۱۴ سالگی به شدت قد کوتاه بودم..بعد شبانه روز عر میزدم پیش خدا که قدم بشه همینقدی که الان هست(تباه بودم)😐

(: