2821
2789
عنوان

ژن برتر 😛😛

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 21 پست
نمیبخشمت😐  ارههه ماهم صورتمون لاغر میمونه😑

😁 قدت چنده ؟

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۷۳

نمی بخشمت چهار سانت ازم بلند تری 😁 ولی با این قدت زیاد شکم و پهلو هات مشخص نمیشه نگران نباش 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
اخه قد بلند کجاش خوبه توی ایران😐 راه میرم بم میگن درازو این حرفا😐

از حسودی شونه عزیزم .حسرت یک سانت از قدتو میخورن اولین چیزی که توی جذابیت نمودار میشه قد و اندام خوبه حالا بعدش چهره و چیزای دیگه 

از حسودی شونه عزیزم .حسرت یک سانت از قدتو میخورن اولین چیزی که توی جذابیت نمودار میشه قد و اندام خوب ...

اره خودمم تا ۱۴ سالگی به شدت قد کوتاه بودم..بعد شبانه روز عر میزدم پیش خدا که قدم بشه همینقدی که الان هست(تباه بودم)😐

(:
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز