2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 88 پست
بابا کجا راحت بود بخدا دوروز  تو خونه درد کشیدم ولی باز نشدم خونریزی داشتم ولی اصلا باز نشده بو ...

عزیزم

پس توام عذاب خودتو کشیدی 

کلا زایمان سخته 🤕

خدا کنه بچه هات سلامت باشن

تپل و لاغرش مهم نیست

عزیزم پس توام عذاب خودتو کشیدی  کلا زایمان سخته 🤕 خدا کنه بچه هات سلامت باشن تپل و لاغرش م ...

آره خیلی سختی کشیدم دوتا سقط داشتم یکی فوت کرد. الان دختر دارم وبارداری برام دعا کن این سالم بدنیا بیاد 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خیلی سختی کشیدم دوتا سقط داشتم یکی فوت کرد. الان دختر دارم وبارداری برام دعا کن این سالم ب ...

الللهی عزیزم

انشالله که به خیر و خوبی تموم میشه بارداریت و بچه ت صحیح و سلامت میاد تو بغلت

چشم من برات دعا میکنم

الللهی عزیزم انشالله که به خیر و خوبی تموم میشه بارداریت و بچه ت صحیح و سلامت میاد تو بغلت چشم من ...

مرسی عزیزم انشالله آمین   

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

اسی زایمان کردی بیا بگو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

خانم گل بهترین کاری که میتونی بکنی به نظرم اینکه یه مشاوره پزشکی بگیری من از دکتر خودم بینهایت راضیم خیلی هم دوستش دارم حتا دختر داییم هم رفت پیشش خیلی راضی بود اونم 

دکتر محبوبه ماموریان اصفهانی بزنی تو اینستا گرام یا سایتشون هم میاد برات شماره هم خواستی بگو بهت میدم

خانم گل بهترین کاری که میتونی بکنی به نظرم اینکه یه مشاوره پزشکی بگیری من از دکتر خودم بینهایت راضیم ...

قربونت برم عزیز دلم همون روزدردم شدیدترشدرفتم بیمارستان خداروشکر ساعت ۹شب بچم بدنیااومد

اره عزیزم فدات شم اره دیدم دردم زیادتر میشه رفتم بیمارستان همون روز ۹شب بدنیا اومد

مبارکه به سلامتی بچه هی پیام نیزاشتن اونور داشتی زایمان میکردی نامدار باشه و پر از برکت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مبارکه به سلامتی بچه هی پیام نیزاشتن اونور داشتی زایمان میکردی نامدار باشه و  از برکت

اره ساعت ۲شروشدبعدش رفته رفته شدیرترشد که دیگه گوشی و انداختم اونور ساعت ۶رسیدیم بیمارستان ۹م بدنیا اومد 

مرسب جونم انشالله زایمان راحتی داشته باشی قوی باش یادت باشه هر وقت به خودت گفتی دیگه نمیتونم تحمل ...

ای وای اره خیلی سخت بود ولی بسلامتی تموم شد خداروشکز