2821
2789
عنوان

ته چین

196 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من هوس ته چین کردم اما هر موقع درست میکنم وا میره چیکار کنم گردالو بشه میشه کمکم کنین☹

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

این شکلی شه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابلمه سالم انتخاب کن برای پخت تهچین و اینکه روغن بریز داغ بشه ، زرده تخم مرغ هم بزن . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تخم مرغ و ماست چکیده و برنج خوب جوشیده شده استفاده میکنی؟

بله هرکاری میکنم وای نمیسته وا میره عین برنج میشه

من برای دونفر که درست میکنم 

برای برنجش دو تا زرده تخم‌مرغ و یک سوم لیوان ماست چکیده و زعفران و یک قاشق آبلیمو و گلاب و کمی وانیل و دارچین و هل و نمک و دوتا قاشق هم کره حیوانی میزنم کامل مخلوط میکنم و با برنج قاطی میکنم خیلی‌ خوب میشه

قشنگ و محکم فشرده کن برنج،محکم فشار بده

اونم امتحان کردم ولی برگردوندنی نمیدونم چرا خراب میشه

اونم امتحان کردم ولی برگردوندنی نمیدونم چرا خراب میشه

قابلمت نسوز و تفلونه؟واینکه یکم  برنجتو بیشتر بجوشون تا یکم‌شفته و چسبناک‌بشه،قابامه ریختنی هم قشنگ فشار بده

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
2790
2823
2791
2779
2792