2777
2789
عنوان

پوشک دائمی

229 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. کسی از پوشک های دائمی یا قابل شستشو استفاده کرده؟؟؟؟ میشه تجربیاتتونو در اختیارم بزارید،؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

اره من ۶ تا یکتا پلاس خریده بودم خوبه اصلا نم پس نمیده فقط یکم شستنش برام سخت بود وقتی بچه پی پی میکرد و خشک شدنشم سخت بود کلفته هوا سرد بودنی به زور رو بخاری خشک میکنم 

❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من ۶ تا یکتا پلاس خریده بودم خوبه اصلا نم پس نمیده فقط یکم شستنش برام سخت بود وقتی بچه پی پی میک ...

پای بچه نمیسوزه به خاطر کلفتیش؟

من تو مغازه دیدم. احساس کردم خیلی کلفته 

پای بچه نمیسوزه به خاطر کلفتیش؟ من تو مغازه دیدم. احساس کردم خیلی کلفته 

نه اصلا نمیسوزه  هر ۴ ساعت عوض میکنم فقط در طول روز استفاده میکنم شبا پوشک میزنم چون تا صبح نم میده شبم کی حوصله داره پوشکو عوض کنه بشوره

❤❤❤❤❤
اره من ۶ تا یکتا پلاس خریده بودم خوبه اصلا نم پس نمیده فقط یکم شستنش برام سخت بود وقتی بچه پی پی میک ...

ببخشید یه سوال دیگه!

روزانه خریده بودی یا شبانه؟

از کجا تشخیص بدم چه سایزی باید بخرم؟

نه اصلا نمیسوزه  هر ۴ ساعت عوض میکنم فقط در طول روز استفاده میکنم شبا پوشک میزنم چون تا صبح نم ...

چه خوب!

منم واسه طول روز میخوام.

ببخشید یه سوال دیگه! روزانه خریده بودی یا شبانه؟ از کجا تشخیص بدم چه سایزی باید بخرم؟

۳ تا روزانه بود ۳ تا شبانه ولی همشو کل روز استفاده میکنم شبانه ها بهتره به نظرم سایزشم ازشون بپرس دایرکت خودشون سایز بندی میفرستن

❤❤❤❤❤
۳ تا روزانه بود ۳ تا شبانه ولی همشو کل روز استفاده میکنم شبانه ها بهتره به نظرم سایزشم ازشون بپرس دا ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم

من از یکتا 4 تا خریدم نم میداد  ،قشنگ پولمو دور ریختم. یکی از آشناهام بهم یه پوشک پارچه ای کیتو  رو معرفی کرد از اون خیلی راضی بودم. کیفیتش زمین تا آسمون با بقیه فرق داشت. چند ماهه میندازم میشورم مثل روز اولشه