2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تونر جزئی از روتین پوسته 

به نظرم ضروریه 

چون پاکسازی عمیق میکنه 

و آلودگی در لایه های عمیق تر و پاک میکنه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من جدیدا تونر لافارر خریدم خیلی راضیم ...قبلا ازتونر استفاده نمیکردم ولی الان که استفاده میکنم حس می ...

منم استفاده میکنم برای پوست چرب صورتی کمرنگ هست محشره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

واجب نیس برا همه بنظرم.ولی چیز خوبیه

من لافارر استفاده میکنم خاصیت آبرسانی داره باحاله

ولی من چون منافذ باز ندارم هر وقت با پنبه تونر میکشم صورتم پنبه کثیف نمیشه چون تمیزه اصولن منافذ پوستم

ولی بعضیا با پنبه تونر میزنن صورتشون، پنبه شون کلی کثیف میشه

این یعنی اون کثیفیا تو پوستشون بوده ، و پوستشون تمیز میشه با این کار

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport

سلام عزیزم من هم تازه خریدم و استفاده میکنم البته برای جوش صورتم کنار چند محصول دیگه 

بنظرم برای پوست خوبه اما قیمتش از اونی که تو میگی بیشتره من برای خودم فقط تونرم ۱۵۰شد