2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

99 بازدید | 21 پست

با اینکه یک نوجوونم و هنوز وارد جامعه نشدم ولی قلبم از غم و غصه خیلی درد میکنه. همش غمگینم و تنهام. کسی درکم نمیکنه. نمیدونم چطوری باید این حس خالی بودن وجودمو خوب کنم.

نمیدونم چطوری باید شاد باشم و آرامش داشته باشم و همش درد تو وجودم نباشه..

شما چطوری با غماتون کنار میاین و چطوری خودتونو خوب میکنین؟

به نظر فقط خدا میتونه تنهائیت رو پر کنه😃بهش نزدیک شو

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مثل توعم خیلی غصمه نمی‌تونم با غصه‌هام کنار بیام خیلیم تنهام آرزوی منه حرف زدن با یه ن ...

منم دقیقا. همش تو اتاقم یگوشه نشستم و گریه میکنم و هیچکس نیست که باهاش حرف بزنم تا خالی شم. حتی خانوادمم اگه بهشون نگم که غمگینم اصلا حال دلمو نمیفهمن..

منم دقیقا. همش تو اتاقم یگوشه نشستم و گریه میکنم و هیچکس نیست که باهاش حرف بزنم تا خالی شم. حتی خانو ...

منم خیلی گریه می‌کنم

همش میشینم یه جا گریه می‌کنم

به شدت احساس تنهایی می‌کنم

چون اصلا در طول روز با هیچکس حرف نمی‌زنم

خیلی از خودمو زندگیم حالم بهم می‌خوره

یعنی نماز و قرآن بخونم؟ باید چیکار کنم؟

اگر بیکاری و میتونی وقت بزاری

برو تو مراحل سیر وسلوک

کلا عوض میشی

از عالم غیب میفهمی

هیچوقتم احساس تنهایی نمیکنی

آخرتتم بدست میاری

تاپیکامو بخون هست

چشم برزخیارو بخون

سوالی بود بپرس

منم خیلی گریه می‌کنم همش میشینم یه جا گریه می‌کنم به شدت احساس تنهایی می‌کنم چون اصلا در طول روز ...

منم با هیچکس حرف نمیزنم. همش به خودم میگم بالاخره از این مرحله زندگیمم میگذرم و بالاخره میتونم آدمی بشم که دوست دارم.

ایشالله تو هم زندگیت تغییر کنه و غم وجودت کم و قابل تحمل بشه..

خدا

خدا که اصلا نمی‌شنوه

هر چی دعا می‌کنم هر چی میگم اصلا توجه نمی‌کنه

تازه تو قرآنم همش به خودش میگه مهربون

اگه مهربون بودی اینقدر که من التماست می‌کردم یه جوابی به من می‌دادی

حس می‌کنم دیگه خدا رو دوسش ندارم