2821
2789
عنوان

بیاید لطفا

66 بازدید | 10 پست

بچه ها من بومی تهرانم بعد تو دفترچه انتخاب رشتم زده بومی اصفهان همون محل تولدمو زده رفتم سنجش گفتن بومی دوتا جا هستی بعد دیروزم به سنجش پیام دادم گفت بومی تهرانی الان ولی فقط اصفهانو نوشته تو دفترچه بنظرتون مشکلی که نیست؟

اینم متن پیام.بنطرتون اشکالی که نداره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

@آناتا  عزیزم یر در میاری از این؟ بنظرت مشکلی که نیست؟؟

من جواب گرفتم الان مشکلی هم ندارم فقط اون نوشته را منظورمه😬

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم. الان بومی تهرانی دیگه

اره عزیزم صدرصد تهرانم ولی رفتم پرسیدمم گفتن بومی اصفهان و تهرانی‌.اما الان فقط اصفهان نوشته

اره عزیزم صدرصد تهرانم ولی رفتم پرسیدمم گفتن بومی اصفهان و تهرانی‌.اما الان فقط اصفهان نوشته

این به سازمان سنجش مربوطه. ی درخواست بفرست حتما. و دقیق بگو که نگرانیت چیه. و ازشون بخواه که توضیح شفاف بدن. بعدا اگه مشکلی پیش اومد بتونی پیگیری کنی. کامل توی درخواست بگو که بومی تهرانی و نگرانی که بومی اصفهان در نظر بگیرن

این به سازمان سنجش مربوطه. ی درخواست بفرست حتما. و دقیق بگو که نگرانیت چیه. و ازشون بخواه که توضیح ش ...

حضوری رفتم عزیزم مشکلم حل شده الان فقط میگم نوشتش ویرایش نشده

@آناتا    عزیزم یر در میاری از این؟ بنظرت مشکلی که نیست؟؟ من جواب گرفتم الان مشکلی هم ن ...

عزیزم با توجه به چیزی که جواب داده تو بومی اون شهرم هستی

بازم پرس و جو کن که یه وقت من اشتباه راهنمایی نکرده باشم

شرمنده ندیدم تو اعلاناتم  

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عزیزم با توجه به چیزی که جواب داده تو بومی اون شهرم هستی بازم پرس و جو کن که یه وقت من اشتباه راهنم ...

یعنی من بومی دوتا جا هستم؟ خود اون مرده هم که حضوری رفتم همینو گفت بعدش گفت مشکلی نیست اصلا نگران نباش ولی خب چون ویرایش تموم شده من دیگه نمیتونستم کاری کنم بعد همه چیزمم تهران بود بنظرت بیخیال بشم؟؟‌وقتی خودشون گفتن و مدارکم دارم دیگه پیشو نگیرم انقد نه؟؟؟

نه فداتشم من مزاحم شدم🤍💓

یعنی من بومی دوتا جا هستم؟ خود اون مرده هم که حضوری رفتم همینو گفت بعدش گفت مشکلی نیست اصلا نگران نب ...

قربونت عزیزم❤️

نمیدونم به خدا

میترسم اشتباه راهنمایی کنم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
قربونت عزیزم❤️ نمیدونم به خدا میترسم اشتباه راهنمایی کنم

من خیلی گیر میدم به یه چیزی مامانم میگه ول کن انقد خودتو داغون نکن وقتی طرف گفته مدرک داری اینجا کارات درست شده دیگه چی میگی😑😑لنت به من با این اخلاق بد🥺💔🤕

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز