ببین مومن بودن به کنار ببین جنم و جربزه داره یا نه هر چن که مومن واقعی تنبل نمیشه و کاری میشه ولی مومن بودنم درصد داره دیگه ،اگه میخوای بدونی زرنگه یا تنبل تحقیق کنید البته غیر مستقیم از خودش یا از جای دیگه ببین مثلا چرا تا الان هیچی نداشته (توجه : ممکنه سنشم کم باشه طبیعتا توسن پایین آدم از خودش چیزی نداره !) اگه گفت درس میخوندم بپرس کجا مثلا اگه گفت آزاد ببین شهریه شو کی میداده ایا خودشم در کنار درس کار پاره وقتی چیزی انجام میداده ؟؟ خلاصه سالهایی که درس میخونده یا سرباز بوده یا هر دلیلی خرجشو کی میداده ؟؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین مومن بودن خوبه اما الان خود بچه مذهبی ها هم اینقدر کلی نیست معیارشون... قشنگ میدونن از طرف مقاب ...
بسیار حرفت عاقلانه است
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اگر میلیاردر باشه اما اخلاق صفر چطور ؟؟ میشه به نظرتون ؟
باید همه چیز به تناسب هم باشه، ما به اسی توصیه نمیکنیم با کسی باشه که صرفا پول داره، اما یه حداقل هایی رو باید داشته باشه. انسانیت، شغل، یه جای آبرومند بتونه اجاره یا رهن کنه....
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
من ب خاطر اخلاق خوب و عرصه و جزیره کاریش بهش بله گفتم
خدا رو شکر کار ثابت پیدا کردبقیش هم خدا کمک میکنه
نینی سایت دنیای عجایبه از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه
خیلیم بچه نیست تا الان نمیگم باید همه چی داشته باشه نه ولی باید یه کارایی کرده باشه یه شغل ثابت یا نه اصلا درسشو باید تموم کرده باشه خلاصه باید یه کارایی کرده باشه که بفهمی بیکار نشسته بعدشم تازه دیدم انگاررمیخوای بری راه دور این کار از بیخ و بن اشتباهه اصلا نباید تاپیک میزدی ولی حالا که زدی میگم نکن خواهرم راه دور نرو که خیلی سخته احتمال جدایی زیاده بعدشم مجبور نیستی که مگه خودت چن سالته بشین یه کیس مناسب با شرایط شما بیاد
نینی سایت دنیای عجایبه از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه