سلام بچه ها اگه یه خانم یه سال یا چن ماه از یه اقا بزرگ تر باشه ازدواجشون با مشکلی مواجهه نمیشه ؟ یا مادر اون اقا میتونن کنار بیان و پس فردا تیکه و کنایه نزنن به عروسشون ؟ کسی بوده از همسرش بزرگ تر باشه چ زندگیش چه شکلی الان ؟
دلم نمیخواد خواهر ضربه بخوره و دامن نمیخواد رابطه صمیمی من خواهرم خوراب بشع دوست دارم همه حرفاشا به خودم بگه با این اقا پسرم حرف زدم جدی خواسته خواهرم را به مادرش معرفی کنه نمیدونم به نظرم درس نیس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواستگار داشتم یک روز ازم کوچیکتر بود گفتم من تورو به چشم داداش کوچیکه میبینم. من حتی یک روز بزرگ بودنو نمیتونم تحمل کنم حالا شاید سلیقه ای باشه. به گفته روانشناسی بهترین سن اینه که پسر ۳ الی۵سال بزرگ باشه
turk girl ملوسک نانازم شناختین که❤؟! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای یکسان بودن حقوق زن و مرد است. 👫 فیتنس کار بودم که الان بخاطر پسرکوچولوم ورزش و عشقم هولاهوپ رو گذاشتم کنار ولی شما همچنان ادامه بدید اکی🎉🤸♀️؟! جدید نیستم سه ساله اینجام چهاربتر تعلیق شدم🤭💪