2821
2789
عنوان

حس خزش حشره

469 بازدید | 21 پست

چهار ماه هست همش احساس می‌کنم رو پوستم حشره ای راه‌ میره هر چقدر با ذره بین هم نگاه کردم چیزی ندیدم بیشتر هم وقتی رو تخت دراز میکشم هست و بیشتر رو پاهام این حس رو دارم پنج ، شش تا دکتر رفتم آزمایش هم دادم ، ولی خوب نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری رو پام مخصوصا

ولی به من گفتن تیک عصبیه یواش یواش رد میشه 

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   

گاهی کم خونی باعث این حس میشه

ی مشت کشمش قرمز تمیز بشور  با ی لیوان آب خیس کن بزار یخچال صبح نوش جان کن

ی هفته

اگه از کم خونی باشه رفع میشه

ن ت

بابام اینطوری خوب شد

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی

عصبی نیستم اعتیاد هم ندارم از خرداد شروع شده همش فک میکردم تو خونه حشره هست که از رو پاهام رد میشه با ذره بین همه جا را گشتم ولی حشره ای ندیدم تو آزمایش هام فقط کم خونی دارم اونم الان قرص آهن میخورم ولی بهتر نشدم 

عصبی نیستم اعتیاد هم ندارم از خرداد شروع شده همش فک میکردم تو خونه حشره هست که از رو پاهام رد میشه ب ...

ادامه بده مصرف قرص اهن 

اون پست منم انجام بده

ان شاءالله نتیجه میگیری

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
منم همینطوریم مخصوصا تو پا  حس میکنم یچیزی راه میره حتی نیش هم میزنه خخ ولیهیچی نبوده

دقیقا منم حس نیش زدن رو دارم  الان سه ماه هست همه لباس ها را میشورم با دمای بالا اتو می‌کنم فکر میکردم گال هست ولی چند تا دکتر رفتم گفتن گال نیست 

عصبی نیستم اعتیاد هم ندارم از خرداد شروع شده همش فک میکردم تو خونه حشره هست که از رو پاهام رد میشه با ذره بین همه جا را گشتم ولی حشره ای ندیدم تو آزمایش هام فقط کم خونی دارم اونم الان قرص آهن میخورم ولی بهتر نشدم