یه استخاره گرفتم از برنامه استخاره ه تفسیر ایت الله مکارم گفت به خدا توکل کنید انشالله نتیجه خواهید گرفت
بعد تو سایتای دیگه نوشته به دعوا و درگیری ختم میشه انجام نده😥😥😥
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
استخاره درست که حدیث صحیح حضرت محمد صلی الله علیه و سلم هست دو رکعت نماز ب نیت استخاره س و بعدش یه دعا و بعدش تو دلت میاد ک کدوم راه بهتره
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا میزد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت میگیریم یا راهنمایی میخواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربهای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اون یکی میانه اومده دومی بد یک استخاره بگیر دلتو محکم کن تموم اینقدر گرفتی ک خوب بی ...
نه جفتش تفسیر یکی بود
ایه 80 سوره نسا بود مکارم گفته توکل کن انشالله نتیجه میگیری بقیه سایتا برعکسش تفسیر کردن
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
نه جفتش تفسیر یکی بود ایه 80 سوره نسا بود مکارم گفته توکل کن انشالله نتیجه میگیری بقیه سایتا ...
بنظرم بد اومده انجام ندی بهتره خودت قلبا چی فک میکنی همونو انجام بده
روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا میزد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت میگیریم یا راهنمایی میخواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربهای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید
بنظرم بد اومده انجام ندی بهتره خودت قلبا چی فک میکنی همونو انجام بده
قصد انجام کاری رو نداشتم
یه کسی یه حرفی زد نیتم این بود خدایا چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد
عقلم هیچ دستوری بهم نمیده حقیقتا
قصد انجام کاری رو نداشتم یه کسی یه حرفی زد نیتم این بود خدایا چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد عقلم هی ...
خب همون نمیشه اعتماد کرد و در شرایطی عقل از کار میفته ک عاشق شده باشی درک میکنم اگه به صلاح و حرف خدا پیش بری هیچوقت بی راهه نمیری و مارا به راه راست هدایت میکنه اهدناالصراط المستقیم